torsdag 21. februar 2019

Nav fastlege

Du kan også velge fastlege i en annen kommune enn der du bor. Personer som har flyttet innenfor Norge, og meldt flyttingen til folkeregisteret, kan få tilbake tidligere fastlege om de flytter tilbake til opprinnelig kommune innen tre år. Når du selv gjør et fastlegebytte på helsenorge. Her kan du finne og bytte fastlege , og se hvem som er fastlegen din nå. Lær mer om fastlege , bytte av fastlege , egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via helsenorge.


Husk å logge ut når du er ferdig.

Søk blant alle fastlegene her. Bytte fastlege - Min fastlege. Du kan bytte fastlege to ganger per kalenderår. Innloggede tjenester. Du kan logge på NAVs tjenester med ulikt sikkerhetsnivå.


Med MinID kan du sende meldekort, bruke arbeidstjenestene, sjekke utbetalinger m. Med BankI BankID på mobil, Buypass eller Commfides kan du i tillegg søke om ytelser, skrive til NAV og motta meldinger fra NAV. Anbefalte fastleger. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev.

Din neste fastlege finner du her. Han er fastlege på Stord og har flere års erfaring som praksiskonsulent ved Stord sjukehus. Han har også vært koordinator for ordningen i Helse Fonna. NAV er en daglig samarbeidspartner for en allmennpraktiker.


Her finner du tjenester som hjelper deg å følge opp din egen helse. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester.


Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt. Det er viktig å IKKE svare før du har fått hjelp av JA - det du skriver kan bli brukt mot deg i en senere rettsprosess. Kontaktinformasjon til juridisk bistand i DNLF får du her. På den måten kunne forskerne finne ut om det har effekt å bli vurdert av andre enn sin egen fastlege. Nav -legene som ble ansatt i prosjektet fikk i forkant inngående kunnskap fra forskning.


Legene er viktige for NAV. Søk etter ledige stillinger. Slik bytter du fastlege. Gå inn på helsenorge.


I selvbetjeningsløsningen Min fastlege på Nav sine nettsider kan du finne mer informasjon om din fastlege.

For å logge deg på løsningen må du oppgi fødselsnummer, navn og postnummer på den adressen som er registrert i Folkeregisteret. Norge, og få informasjon om hvilke tjenester disse tilbyr. Du har rett til å bytte fastlege inntil to ganger per kalenderår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg