mandag 18. februar 2019

Rosa blogger

Da jeg kom hjem fra Blindern den dagen hikstegråt jeg, og måtte bare legge meg ned under dynen. All bruk av bilder, tekst, lydfiler eller video fra bloggen må avtales med eieren av bloggen. Egmont Publishing AS. Jeg ble først kjent med uttryket FIRE ifjor.


Noe kunnskap hentet fra instagram og podcaster, men det var først da jeg leste boken “Your money your life” at jeg virkelig forsto hva denne bevegelsen betydde for de som valgte å gå all-in! Alt takket være en fellow (amerikansk) blogger med navnet Mr.

En blogger er en person som er redaktør av en blogg eller bidrar med blogginnlegg, men er også navnet på en populær bloggapplikasjon. Et kjennetegn ved blogger er at hver artikkel ofte har et kommentarfelt hvor lesere kan ha anledning til å skrive innlegg under artikkelen slik at kommentarene inngår i en diskusjonstråd. Jeg leser lite blogger , men har fulgt litt med her på rampelys.


Eg er 80-modell,og gift med mannen eg har vore ilag med sidan me begge var 16. Mor til to jenter, fødd august -og -0 og ja - det vert visst mykje rosa :). I desember -kjøpte me eit gamalt hus i heimbygda mi, og har stadig nye prosjekt med oppussing for å få det i stand.


Blogger makes it simple to post text, photos and video onto your personal or team blog. Jeg elsker rosa og bor midt i byen,derav navnet på bloggen. For en gang skyl kan jeg kalle meg en rosa blogger.

Det er på grunn av drakten og kofferten og at jeg er en blogger , ikke på grunn av at jeg er kjendis, for det er ikke jeg. Låner bare tittelen fra kjendisene:) Men hvor skal den rosa bloggeren drar hen? Her en dag fikk jeg en kommentar fra en kompis av meg om jeg hadde tenkt jeg skulle bli sånn rosa-blogger ? Jeg holdt på å dø av latter…!


Det er veldig lite over meg som er rosa , noe de som kjenner meg kan bekrefte! Bortsett fra håret da… Ikke har jeg tenkt å bli noe mer rosa heller… Vet du hvorfor? Noen som har mistet hjelmen sin?


På morgenturen vår i dag fant Barney og jeg denne hjelmen hengende på en stolpe i nærheten av bostedet vårt. Vekket litt oppsikt der den hang i den ellers så fargeløse naturen nå i november. Jeg kunne jo ha prøvd den, men valgte å ikke gjøre det.


Har vært mye opptatt den siste mnd. Men for å gå litt tilbake til mitt forrige innlegg så skrev jeg at jeg skulle til frisøren først og ha mor-datter kveld. Diskusjoner rundt blogger. Vi oppfordrer sterkt til å diskutere sak og ikke person. Du er juridisk ansvarlig for det du publiserer.


Hjelp oss ved å rapportere dersom du ser regelbrudd. Men jeg er ikke så gammel som det ser ut til. I dag har jeg hatt besøk av min sønn og hans fam på middag , og det var han og hans søsken som fant ut at dette var noe for meg.

Pages Public Figure Blogger Rosa Salamanca Videos blogger. Har du ett Hilde Christinas parodi på Heidi Alexandra?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg