fredag 1. februar 2019

Cruise til københavn fra oslo

Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Ingen bestillingsgebyr. Beleilige flyvningstider.

Stort utvalg opplevelsesgaver her! Vi tenker i opplevelser, drømmer om opplevelser og lever dem ut. Senk skuldrene og nyt et deilig målti shopping i taxfree butikken, eller ta et bad med barna i BubbleZone! Om bord har du alt du trenger i umiddelbar nærhet – du kan handle gaver i tax free, nyte god mat og slappe av. Gjelder ikke gruppereiser.


Barn reiser gratis 14. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne levere våre elektroniske tjenester.

Tillegg for singellugar, utreise torsdag–lørdag og andre lugarkategorier. Begrenset antall plasser. Spesielle betingelser. Våre priser er dynamiske og styres av etterspørsel og kapasitet. Her finner vi en fantastisk blanding av vakker arkitektur, verdensberømt design, vakre haver, fristaden Christiania og verdens eldste monarki.


Vår nye adresse er Fredrik Selmers vei Oslo. Fra lekne familier til par på romantisk ferie, her er noe for alle. Beste cruisetilbud! Utforsk aktivitetene våre her!


Ro ned og slapp av. Finn en perfekt opplevelsesgave! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Et gavekort på en opplevelse fra YouWish.


Vi hjelper deg med cruise i hele verden: cruise i Middelhavet, cruise i Asia, cruise i Sør-Amerika, cruise med Hurtigruten. Dette gjøres i forbindelse med at gavekortet innløses og reisen bookes hos DFDS. Oslo Havn inviterer byens befolkning til å bli bedre kjent med havna og havnepromenaden på familiearrangementet Havnelangs, søndag 7.

Informasjonsmøte for aktører som vil delta hos Oslo Havn 23. Opplev for eksempel Norges spektakulære kystlinjen fra første stund med et cruise til magiske norske fjordene. Eller opplev imponerende arkitektur til det kulturelle Baltikum.


Når det er ferie, ønsker de fleste av oss å slappe av, oppleve nye steder og more seg med familie og venner. Et cruise med oss gir deg alt dette pluss mye mer – med en ny, spennende by å oppdage hver dag! Bli med på spennende cruise fra Oslo , Norges hovedstad! Lengter du etter å komme deg vekk fra hverdagen et par dager og nyte både avslapping og shopping?


Tilbudet er et cruise med to kvelder til sjøs og nesten syv timer i land. Tilbudet kan ikke endres til én vei eller utvides med hotell. Båten legger fra kai i Oslo kl. Du kan bestille måltidene før avreise.


København neste morgen kl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg