fredag 15. februar 2019

Buss kristiansand dyreparken

Gratis avbestilling! Agder Kollektivtrafikk AS (AKT) er administrasjonsselskapet for kollektivtrafikken på Agder. Men visste du at det er mer enn bare dyr?


Ved å klikke på en bussrute får du opp papirversjonen av rutetabellen som PDF-format, eller så blir du linket til transportørens nettside. Mange avganger kjører videre til Flekkefjord og Stavanger slik at hele Sørlandskysten er tilgjengelig med buss.

Buss stoppet er ved hovedveien bak P-huset. Ruteinformasjon linje 35. Scandic Sørlandet er landsdelens største konferansehotell. Vi rettelegger for alt av små dagsmøter til større landsmøter og konferanser. Europa, og eneste i Norge, basert på nettbestilling og nettbetaling.


Det er meget kort vei opp til parken. Har du egen bil vil det ta deg i underkant av ti minutter å komme dit.

Buss eller taxi kan også være et alternativ. Koselig kjellerstue med eget te-kjøkken og bad. To enkelsenger og en felt-seng. Båtplass på området. Enkelt å ta buss til Sørlandssenteret for shopping eller ferje til Danmark.


Badeplass på området. Gode spisesteder og uteplasser. Irsk pub, pianobar og har alt du trenger for en weeken enten med venner for festlig lag, shopping, kjæreste eller familietur. Bestill drømmeferien med Agoda. Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Dyreparken med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.


Vet også noen som har ligget i Lillesand gjestehavn å tatt buss opp for å se kveldsforestilling og taxi ned igjen. Er nok litt lengre, men kan ikke være mye da Dyreparken ligger nokså midt i mellom. Send oss gjerne en e-post for pristilbud ved lengre turer. Expedia, Radisson, Hotels. Scandic og Nordic Choice Hotels mm.


Statistikk har stor verdi for videreutvikling av nettsidene våre.

Vi ser på slike informasjonskapsler (cookies) som nødvendige og de samler kun inn informasjon som ikke kan knyttes til deg som enkeltperson. Et 5-stjernes feriesenter med 2plasser for campingvogn, bobil og telt. Vi tilbyr forskjellige overnattingsmuligheter.


Leiligheter og motellhytterMed kort vei til badestranden, sjø og lekeområde er våre hytter ideelle for barnefamilier. Du kan nyte kveldsstemningen på en solvendt terrasse. Kristiansand gjestehavn er nærmeste gjestehavn. Spesielt Dyreparken trekker mange tilreisende.


Dyreparken er den nest mest besøkte turistattraksjonen i Norge, bare slått av Holmenkollen. Det kan nevnes så mangt som ligger nærmest rett utenfor døren til Sjøgløtt Hotell – som Bystranda, Kilden, Aquarama, Fiskebrygga, Strandpromenaden og Gjestehavna. Vår 5meter lange hastighetszip-line Fjellvåken er rå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg