torsdag 28. februar 2019

Kalorier i vin

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Hold pappvinen kjølig og smakfull. Kjøp den hos CoolStuff. Kalorier i øl, vin og brennevin.


Alkohol inneholder, på linje med sukker, såkalte tomme kalorier.

Det har flere kalorier enn annen drikke og gir oss heller ingen næringsstoffer. Sukker og kalorier i vin. Det er greit å vite at ett gram alkohol gir omtrent dobbelt så mye energi som ett gram sukker. De fleste rødviner og hvitviner har langt mer kalorier fra alkohol enn fra karbohydrater.


I tillegg inneholder det du drikker andre ting enn alkohol, som også kan bety flere kalorier. Et glass rødvin (dl) inneholder rundt 1kcal. Drikker du tre glass er du oppe i 3kalorier.

Velg riktig vin - spar kalorier ! Planlegger du å kose deg med litt øl,. Men hur är det egentligen med alkohol – blir man tjock av ett glas vin , en öl eller en snaps? Ja, man bör ta med alkohol i beräkningen om man är orolig för att gå upp i vikt eller önskar gå ner i vikt. Fett är den energikälla som ger flest kalorier per gram, kcal per gram.


Sunnere viner trenger på ingen måte å være tørre og kjedelige, selv om tørre viner ofte vil være et lurt valg. En enkel tumregel lyder: ju mer alkohol, desto fler kalorier. Här är några exempel: cl starköl - kcal cl vitt, torrt vin - kcal cl rött vin - kcal cl whisky 40.


Her er alkoholvariantene med færrest kalorier. Liker du best å drikke vin og du skal ut å spise med en venn eller kjæreste, så kan det være smart å bestille ett glass hver,. Skal du kose deg på byen bør du være klar over at øl, vin og brennevin er kaloribomber. Mange er mest opptatt av sukker når de ser etter en vin med lite kalorier. Vin har imidlertid langt mer kalorier fra alkohol enn fra karbohydrater.


Derfor er det først og fremst alkoholinnholdet du bør tenke på dersom du er opptatt av vekten din. En flaske (cl) tørr hvitvin med prosent alkohol inneholder 4kcal.

Måske et glas vin eller to til maden og lidt ekstra i weekenden, hvis du går ud til middag. Tælle, tælle…det er alligevel skræmmende, så hurtigt man kommer op over de fem anbefalede genstande (for kvinder og for mænd) om ugen. Kcal i 1gram produktet. VIN Vin indeholder alkohol og sukker og feder lige så meget som slik. Når du drikker alkohol, arbejder din lever på højtryk for at skille sig af med de giftstoffer, som findes deri og nedbryder derfor ikke andre kalorier , før den har skillet sig af med alkoholen.


Vinbransjen har fått kjenne på den økende interessen for helse og sunnhet blant forbrukerne. Vin med lavere sukkerinnhold og alkoholprosent. Fokuset på at vi får i oss mye sukker gjennom mat og drikke vi vanligvis ikke hadde trodd inneholdt sukker i det hele tatt, har gjort mange mer bevisste når de plukker ut varer i butikk. Husk likevel at det ikke bare er selve alkoholen (etanol) som har betydning for kaloriinnholdet, også hva som er i drikken ellers kan inneholde mange.


Hvor mange kalorier i rødvin? Og at en halvliter øl har omtrent samme kalorimengde som en lite pose potetgull? Les også: Sjekk om du drikker for mye. Ingen næring, mange kalorier. Det er ingen næringsstoffer i alkohol, bare mange kalorier.


En standard alkoholenhet inneholder ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg