fredag 15. mai 2020

Styrkeøvelser for mage

Brukere har fått hjelp mot bl. Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Finn laveste nettpris her.


Du trenger kun deg selv og evt en matte. Serien på øvelser kan kjøres 1- eller runder.

Strammere mage og rygg på seks uker øvelser som former midjen En strammere og sterkere midje er innen rekkevidde med disse enkle øvelsene du gjør hjemme på stuegulvet. Aktiviser mage og rygg, trekk navlen inn mot ryggraden. Men selv om ikke magetreningen gir deg flat mage , så er det faktisk mulig at andre styrkeøvelser gjør det. Blir du sterk i øvelser som knebøy, markløft, benkpress, cleanpress, chins, dips og varianter av disse, så har du gjort det viktigste for å få fram sixpacken.


Forklaringen er enkel. Melina har plukket ut syv styrkeøvelser som utfordrer mange av ryggens muskler og deres funksjoner. VELSE Én arms stående roing Set x reps: 3-x 7-10.


Primært trekkmusklene i øvre del av ryggen, samt bakre skuldermuskler og litt armer.

Har du ikke lest dagens utgave av Dagbladet enda så skal du få noen gode tips til hvordan du kan få strammet opp og om mulig en flottere mage enn det du allerede har. Det skader ivertfall ingen å ta en liten titt. Personlig trener og mannen bak Biorytmedietten, Børge Fagerli, anbefaler disse øvelsene om du ønsker hurtig fremgang. Du kan gjøre øvelsen med stor ball, stang, catslides, halvball eller Ab-wheel.


I dette eksempelet gjøres øvelsen med hantel. Stå på knærne med et godt grep om rullen. Fiksér mage - og korsryggregionen og slipp overkroppen framover, slik at du nærmest strekker deg framover. Pass på å ikke rulle lenger enn det du har styrke til. Her får du de øvelsene hun selv bruker for å styrke kjernemuskulaturer.


Treningsprogrammet gir deg den stabiliteten du trenger og vil være et godt suplement til andre tyngre styrkeøvelser eller utholdenhetsidrett. Kjernemuskulaturen er de musklene som aktiviserer og holder ryggsøylen i en stabil posisjon. Enkle og effektive styrkeøvelser for hele kroppen som du kan trene uten tilgang til utstyr. Trening av denne muskulaturen virker forebyggende på belastningsskader både i idrett og i hverdagslige gjøremål. Her presenteres styrkeøvelser for hele kroppen Alle øvelsene kan gjennomføres uten tilgang til utstyr.


Det eneste du trenger tilgang til noe å henge deg i når du skal gjennomføre kroppshevinger. Stram opp i mage - og korsryggsregionen og rull framover, hold så stillingen i ca 3-sek. Vend tilbake til utgangsstillingen før belastningen overstiger den styrken du har.


Husk: Sitt på en matte på gulvet med bøyde ben og strake armer rett frem.

Rygghev er litt som omvendte crunches. Istedet for mage - og kjernemuskulatur trener du den rette ryggmuskelen og setemuskulaturen, så dette er en god øvelse for baksiden din. Legg deg på magen og hold hendene mot tinningene. Løft ryggen og hold noen sekunder før du langsomt slipper deg tilbake mot gulvet igjen.


Se videoer av styrkeøvelsene, og få forklaring på hvordan og hvor mange ganger styrkeøvelsene skal utføres. Prøv roll-out hvis du vil ha en sterkere og flottere mage. Svært mange muskler er aktive under roll-out, og du får økt stabiliteten i kjerne og skuldre.


Du kan bare glemme 1sit-ups på stuegulvet to ganger i uka. Vil du ha flat mage , er dette faktisk bortkastet tid. Sett heller av minutter hver dag til å gjøre noen effektive, riktig sammensatte og morsomme øvelser, sier Anita Tonne, personlig trener og daglig leder i Coremon AS. Firfotstående diagonalstrekk (Styrker korsrygg, sete, muskler i øvre del av rygg, skuldre, mage og bryst.) Tenk at du skal holde korsryggen stabil når du fører fot og arm ut.


Grunnøvelser stabilitet. Her finner du grunnleggende øvelser og øvelser som trener bevisstgjøring. NB: Basisøvelsene er nå flyttet til OLTs kunnskapsportal med video, som du finner ved å klikke her.


Styrkeprogrammet som gir deg flatere mage. Lyst på flat mage ? Allsidig magetrening med god teknikk vil gi deg raske resultater og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg