tirsdag 19. mai 2020

Min fastlege

Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester. Du har rett til å bytte fastlege inntil to ganger per kalenderår. I tillegg til de ordinære byttene, kan du bytte fastlege hvis du melder flytting til folkeregisteret eller hvis fastlegen slutter eller reduserer listen sin.


Lær mer om fastlege , bytte av fastlege , egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via helsenorge.

Her kan du finne og bytte fastlege , og se hvem som er fastlegen din nå. Her finner du tjenester som hjelper deg å følge opp din egen helse. Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt. Bytte fastlege - Min fastlege. Du kan bytte fastlege to ganger per kalenderår.


Bestill legetime, avbestill legetime, resept-fornyelse og andre henvendelser. Hvordan finne ut hvem som er din fastlege ? Mange personer er svært sjeldent syke og har ikke vært hos legen på mange år.

Det er faktisk en del som ikke vet hvem fastlegen dems er til tross for at fastlegeordningen nå har eksistert i ganske mange år. Anbefalte fastleger. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Din neste fastlege finner du her. Norge, og få informasjon om hvilke tjenester disse tilbyr.


Søk blant alle fastlegene her. Jeg har ikke vært hos legen på mange år og vet faktisk ikke hvem min fastlege er. Det er mest sannsynlig at den legen du var til behandling hos sist i din hjemkommune, er den legen du har blitt tildelt som fastlege.


Fastlege Rett til fastlege. Alle innbyggere som i folkeregisteret er registrert bosatt i en norsk kommune, har rett til en fastlege. Du kan velge fastlege hvis legen har ledig plass på listen sin. Vårt mål er å gjøre din arbeidshverdag litt bedre! Dette håper vi å oppnå ved å forenkle de mest vanlige henvendelsene til deres kontor, eksempelvis timebestilling, resept-fornyelse etc.


NRK-jurnalist Gunnar Myklebust hadde et innlegg på PMU-kur. Utfordringer og gleder på fastlegekontoret Min fastlege sist høst. Tjenester som hører til en livssituasjon.


Skal du finne eller bytte fastlege , se hvor mye du har betalt i egenandeler, eller bestille Europeisk helsetrygdkort?

Da skal du til den offentlige helseportalen helsenorge. Offisiell profil for helsenorge. Vi svarer hverdager mellom kl. Husk å logge ut når du er ferdig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg