tirsdag 26. mai 2020

Treningsprogram hjemme

Finn treningsprogram hjemme hvis du ser nå. Det kan være sommerferie, juleferie, økonomi eller andre årsaker. Du kan uansett komme langt med å trene hjemme , enten det er for perioder eller fordi terskelen for å trene sammen med andre er for høy akkurat nå.


Jeg har snekret sammen et treningsprogram med forskjellige øvelser som kun krever et minimum av utstyr. Utrolig bra treningsprogram !

Supert å gjøre når man er hjemme på juleferie og ikke har tilgang på treningssenter! Her har vi samlet noen gode, grunnleggende øvelser som kan gjennomføres ved hjelp av din egen kroppsvekt eller med enkle hjelpemidler som du finner hjemme eller utendørs. Treningsprogrammer. Vi har gjort det enkelt for deg som vil ha motiverende og effektive øvelser både for trening i studio og hjemme. Dette treningsprogrammet gjør du hjemme.


Utfall frem Start med føttene i hoftebredde, sett én fot frem, bøy kneet i grader, bakerste kne skal også i grader ned mot gulvet. Har du et godt treningsprogram som du selv har hatt suksess med? Del det med andre da vel!

Stort utvalg av treningsøkter for løping, HIIT, styrke, hjemmetrening mm. Kardio-trening hjemme : Sirkel med øvelser som får fart på blodpumpa! På denne siden finner du det styrketreningsprogrammet som passer for deg og dine ambisjoner.


Jeg skal her gå gjennom et program for hjemmetrening med øvelser du kan utføre hjemme , i hagen, eller egentlig hvor som helst – kun ved hjelp av noen enkle, små ting de fleste har i huset. Denne øvelsen tar spesielt godt på triceps og overkropp, og kan utføres ved hjelp av en stol, kasse, eller lignende. I denne artikkelen vil jeg oppsummere de viktigste prinsippene for utholdenhetstrening og for deretter å presentere forslag til treningsopplegg for mosjonister og utøvere på tre ulike nivå. Søk etter treningsprogram hjemme på den nye KensaQ.


CERGs 7-ukers treningsprogram er en sju uker lang reise mot bedre kondisjon og helse. Last ned GRATIS her via app eller pdf! Her finner du et stort utvalg av treningsprogram for styrke og kondisjon. Man trenger ikke investere i kostbare treningsapparater for å kunne trene hjemme. Det er en rekke øvelser du kan utføre uten noe som helst utstyr.


God statisk trening. Knebøy uten vekter. Programmet tar kun minutter og er perfekt for hjemmetrening!


Et treningsprogam kan være skikkelig godt å ha hvis man har et spesifikt mål for øyet, eller hvis man bare vil sette treningen mer i system. Men hvilket treningsprogram skal du velge, og hvordan setter du sammen en effektiv treningsuke?

Det får du kunnskap om her. Ettbens markløft – ExorLive – Øvelser og treningsprogram. Stå på ett ben med en vekt i hver hånd. Hold ryggen rett og blikket frem.


Løft det bakre benet samtidig som du bøyer overkroppen gradvis fremover. Bøy kneet noe på det benet du står på. Du skal ta ut hele bevgelsen i hofteleddet. Av og til er det enkle ofte det beste, og med et sett med håndvekter kan kroppen virkelig få kjørt seg. Ett sett manualer med et godt utvalg vektskiver kan gi deg den treningen du trenger i en hektisk hverdag.


Det er viktig å fortsette å trene når man blir eldre. Men hva slags type trening er mest gunstig for de ulike aldersgruppene?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg