mandag 25. mai 2020

Vinylfliser kjøkken

Kjøkkenet er det viktigste rommet i ditt liv. Flis egner seg godt som dekor mellom benk og overskap, og er et slitesterkt og rengjøringsvennlig alternativ. I tillegg tåler de varme og fukt langt bedre enn gips eller annet materiale.


Når du skal velge flis til kjøkkenet er det en del hensyn du burde tenke på. Hvilken vinyl er den beste for deg? Pergo vinylgulv kommer i tre ulike varianter, for legging på ulike typer undergulv.

Hvis du lurer på hvilket gulv du skal velge er det en god idé å spørre forhandleren din. Selvklebende gulvfliser som kan monteres rett over eksisterende fliser eller annet gulv på kjøkken , ba vaskerom og gang. Flisene er selvklebende, enkle å montere og det er ikke behov for håndverker, fug eller ekstra lim. Med dette innovative produktet kan du fornye gulvet ditt på minutter – helt selv!


Verken gulv eller innredning trenger altså å være laget for evigheten. Men i sin levetid skal kjøkkenet være et hyggelig og godt arbeids- og oppholdssted. Og alt starter med gulvet.


Vinylgulv tåler mye.

Noen varianter limes til gulvet, andre legges flytende og klikkes sammen. Et flott og naturlig korkgulv. I tillegg er denne type gulv svært varmeisolerende, pga korken ikke transporterer varmen bort fra føttene.


Dermed kjennes det varmt å gå på. Kork er også svært lydisolerende, siden materialet er akustisk dødt. Gulvbelegg på kjøkkenet.


Skal du legge gulvbelegg er det mange å velge mellom på kjøkken. Laminat, parkett, gummigulv og korkgulv er de vanligste gulvene på kjøkken. Sammen med linoleum har vinyl dominert svært mange offentlige bygninger, av praktiske og økonomiske årsaker. Men vinyl kommer ikke bare som selvklebende fliser eller på store ruller som må legges av. Det er også billigere og enklere å legge.


På gulv som ikke er i vater hele veien, som buer eller bulker, kan man ikke legge laminat mens det går helt fint med gulvbelegg. Også spesielle sklisikre vinylbelegg finnes for hjem og. Finn dit nye kjøkken her. Fliesen Welscheit online hos BAUHAUS. Flotte vinylfliser med utseende av mosaikk.


Flisene måler 2x 2mm og det er fire fliser i hver pakke. Byggmakker har et bredt utvalg av forskjellige typer vinylgulv.

Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Parkett , laminat , korkvinyl, vegg til vegg.


Stort utvalg av gulv til sterkt reduserte priser. Vi har alltid et restparti på lager! Disse informasjonskapslene er nødvendig for nettsidens grunnleggende funksjoner og vil derfor alltid være aktivert. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt.


I dag er nettbutikken en familiebedrift som spesialiserer seg på raske, enkle og billige oppussingsvarer til hjemmet. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg