fredag 15. januar 2021

Tubesokker voksne

Snurresokker, spiralsokker eller tubesokker er den lure løsningen hvis du ikke har helt kontroll på det med hælfellinga. Supersmarte snurrsokker som strikkes uten den kronglete hælfellinga. Disse parene er det søstera mi som har strikket. Jeg har verdens snillest mann, voksne flotte barn,som igjen har gitt meg fantastiske barnebarn. Kosen med håndarbeid er det viktigste for meg.


Kanskje et alternativ for den som ikke liker å strikke fletter…?

Ikke ideelt design for voksne , men fint til små barn som ikke sliter så mye på sokkene. Denne oppskriften er hentet fra boka Strikk til barnehagebarn. Deilige og dekorative spiralsokker som passer lenge til de små som vokser så fort. Det elastiske spiralmønsteret gjør at sokken føyer seg godt etter leggen og foten.


Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter. Enkel sokk uten hæl! Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på sokker og strømper til voksne og barn.


Legger med oppskriften så du også kan lage slike.

Lilla tubesokker strikket i Mor se p pinner nr 5. Varme vintersokker til en lav pris Sjstvler Regnty Voksen Barn. Silja Superwash - det myke og deilige garnet. Tubesokker Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn. Hvis du har lyst å bruke den, blir jeg kjempeglad om du linker videre hit, og gjerne skriver en liten hilsen eller sender meg link til bilde av resultatet!


Har du angst for sokkestrikking? På selve foten forskyves mønsteret en maske mot venstre hver 4. Er du glad i strikke sokker – særlig til barn? Da kan vi glede deg! Blant de mange flotte strikkeoppskriftene, falt vi pladask for disse spiralsokkene fra Nordfjord i Sogn og Fjordane.


Dette er oppskriften p felle en t). Er pensjonist, og bor sammen med Einar som jeg har vært gift med i år. Har fem voksne barn som alle er flyttet ut og har etablert seg. Har fjorten herlige barnebarn, elleve jenter og tre gutter. Enda ett nytt oldebarn er kommet så nå er vi oldeforeldre til to gutter og en jente.


Når man skal produsere klesplagg er det en enorm fordel å følge kroppens grunnleggende anatomi. Ingen lager for eksempel gensere uten hull til hodet. Strikket i Sisu eller Perfect.

Ang farger så likte jeg alle 3. Sokker uten hæl, derimot. Likte de så godt så kanskje jeg skal prøve meg på oppskrifta du la ut. Tusen takk for du delte den med oss andre. Strik strømper i spiral Strømperne her er meget nemme at strikke, da de ikke har nogen hæl. Egner seg mest til innebruk uten støvler eller noe annet på bena.


Materialer: Ullgarn som egner seg til sokker Redskaper: sokkepinner som passer til garnet, sikkerhetsnål, sakes og stokkenål. Fremgangsmåte: Barn: Legg opp masker på pinner. Takk og takk, men sokkene mine er vel ikke akkurat så vidløftige, jeg tenker bare at det kan være greit å vise frem enkle måter å strikke sokker på som gjør det litt morsommere rett og slett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg