tirsdag 28. juli 2020

Pass kielferga

Book din Oslo Kiel færgebillett. Priser, rutetider og booking her. Alle gjester må medbringe gyldig pass. Reiser du mellom Norge og Tyskland må du derfor ha med deg pass. Er det passkontroll ved innsjekking før ombordstigning i Oslo?


Holder det evt med vanlig leg? Er et par år siden jeg har tatt ferga men kan ikke huske å måtte vise pass noen gang. Vet forresten at Color. Trenger man pass for å ta Kiel-fergen?


Reiseliv og steder i Norge. Pass med Kielferga? Skip og havner Oslo - Kiel. Da vi tok Kielferga måtte vi vise pass ved innsjekking. Vi ber alle reisende om å sjekke at billetter, legitimasjon, reiseforsikringer og andre dokumenter er i orden i god tid før avreise.


Du bør ha med pass. Selv om både pass og nordisk førerkort er gyldig som I anbefaler John Ståle Stamnes i Politidirektoratet at n ordiske borgere har med pass om man skal krysse grensa. Unn deg et 2-døgns Cruise med Color Line Cruises.


Restauranter for enhver smak, shopping til taxfreepriser, show, spa, lekre lugarer – alt på ett sted. Timebestilling, endre eller avbestille time, fornye passet, priser, pass til barn og ungdom, fullmakt, nødpass, mistet pass , opplysninger i passet og åpningstider. Se informasjon om fergeruter, seilingstider og eventuelle avvik på rutene Oslo-Kiel, Kristiansand-Hirtshals, Larvik-Hirtshals og Sandefjord-Strømstad.


Her finner du rutetider og oppdatert trafikkinformasjon. Color Fantasy og Color Magic er to fullverdige cruiseskip som byr på ekte cruiseopplevelser mellom Oslo og Kiel. Nei, det er feil, har ikke alltid måtte gjort det. Men har altså ikke vært krav om det, og det har gått fint mange ganger før.


Men ville aldri reist uten pass nå. Har selv reist uten pass. I Kiel er det svært sjelden passkontroll, og hvis de har det - blir dere informert på forhånd. Dere må heller ikke gå av båten i Tyskland hvis dere vil.


Men som nevnt: pass er eneste gyldige legitimasjon, hvis noe skulle skje. Om det er verdt det, får du avgjøre selv. Det er ikke første gang noen endrer navn eller får pass med nytt navn. Man timer det da slik at man ikke bestiller reise i sitt nye navn før man er sikker på å ha fått sitt nye pass til den reisen.


Dere kan muligens klare argumentere dere ombord i ferga, men på fly må dere regne med å bli nektet om navnet på billett og pass ikke stemmer. Man m ikke ha pass nr man reiser mellom Schengenland. Lrdag morgen ble alle biler som kom til Oslo med Kiel-ferga. Logg inn for å følge dette. Himmelsk mislykket sjokoladekake (Glutenfri).


Det så ut til å bli en høy flott kake. Men vil kjendisdatteren få plassproblemer når hun skal få seg norsk pass ? For tross alt har hverken pass eller førerkort ubegrenset med plass til lange navn. Hvis du er treg, får barnet navn av staten etter måneder.


Vi har undersøkt hva som egentlig skjer når man har mange, eller lange, for-, mellom- og etternavn. Det ordinære passet ditt er ikke lenger gyldig hvis du får nødpass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg