tirsdag 7. juli 2020

Trening av armer

Nettbutikken for deg som trener. Klær og utstyr til all trening. Vi har gratis frakt over kr. Levering over hele landet. Ny kolleksjon fra Reebok er ute nå. Opptil rabatt på treningsklær.

Hundrevis av varer med gode tilbud. Få 1dagers åpent kjøp, og gratis bytte av varen. Finn alt du trenger av treningstøy, treningsutstyr, sunn smartmat og kosttilskudd. Det er viktig å fortsette å trene når man blir eldre. Hva slags type trening er mest gunstig for de ulike aldersgruppene?


Muskuløse overarmer er det ultimate symbolet på styrke. For å få mer muskuløse overarmer må du trene både forsiden (biceps) og baksiden (triceps). Det er faktisk triceps som raskest gir synlige resultater.


Det finnes svært mange øvelser for armene.

Ja, det er mulig å trene seg til perfekte armer uten at det tar for lang tid eller koster skjorta. Du kan få sterke, muskuløse armer uten dyre månedsavgifter og svette treningsrom. Dette miniprogrammet tar ikke mer enn femten minutter, og det har vel de fleste av oss tid til noen ganger i uka. Styrkeøkt for skuldre og armer. Da kan det være smart å starte treningen allerede nå.


Nei til “grevinneheng” Mange jenter er opptatt av det såkalte grevinnehenget. NB: Basisøvelsene er nå flyttet til OLTs kunnskapsportal med video, som du finner ved å klikke her. Hvem har ikke kjent det brenne skikkelig i overarmene av dips og pullups?


Tren dips og pullups. Selv om du kanskje forbinder de med bryst og ryggmusklene, er de faktisk også veldig effektive for overarmene. Dersom du ikke går på styrketimer, men har lyst til å få mer markerte armer , finnes det også noen øvelser som er bedre enn andre, og som du enkelt kan gjøre selv. Ina Garthe, og nedenfor finner du hennes favorittøvelser for å oppnå drømmearmene.


Les mer om trening på elander. En annen ting jeg er sterkt imot er såkalte armdager. Jamfør her punktet over med det jeg mener kan resultere i overtrening, og at det er bedre å få inn mer av armtreningen indirekte gjennom andre styrkeøvelser enn kun rene armøvelser og -økter. Få sterke og veltrente armer med disse øvelsene. Her trener du ikke bare armer , men også andre muskelgrupper som rygg, bryst, skuldre og kjerne.


Repetisjonsantall og sett kan legges opp som en sirkel og utføres 2-runder. Stellas pulsekspert Annema Refsnes gir deg et fullstendig treningsprogram med øvelser som gir singlettklare armer.

Stort utvalg og rask levering! Mer trening og flere treningsprogram på. Muskelmassen avtar med alderen, men det betyr ikke at du trenger å ha slappe armer for det. Her er øvelsene du også kan gjøre hjemme.


Men det er ikke bare bicepsen som avgjør armens størrelse. For å bygge armer , er baksiden, altså triceps, vel så viktig. Triceps er større i volum enn bicepsene, så den har faktisk et større vekstpotensiale. Hvis du er frustrert over fremgangen på armstørrelsen og styrken - test ut disse tipsene for en ny treningsopplevelse.


Få flotte armer med en treningsstrikk Buler det mer nede enn oppe når du strammer armene? Her handler det bare om armer , og du får øvelsene som kan gjøre deg til rene superkvinnen. Etter seks uker med vårt strikkprogram kan du løfte betydelig mer og vise fram dine nye muskler i avslørende vårtopper.


Vel, ikke lenge til. Mange menn ønsker å trene for å få store armer. Det er ikke uvanlig å se gutter og menn som trener mange øvelser, sett og repetisjoner for å få mer markerte biceps og triceps. Gi overarmene en effektiv oppstrammer - med tre enkle øvelser.


Drømmer du om å lufte et par flotte, veltrente og sterke armer denne sommeren? Dette effektive, skreddersydde programmet gjør prosjektet mulig. På bare fire uker kan du med enkle og overkommelige øvelser få både mer definerte og sterkere armer – og dermed en mer symmetrisk kropp.


Dersom du har relativt slanke armer med mye løs hud kan et alternativ være å trene triceps spesifikt for å fylle ut og på den måten stramme opp overarmene. Ikke glem skuldrene! Et par velformete armer ser ofte bra ut fordi skuldermusklene også er godt trente.


Dette er bra trening for den skrå kjernemuskulaturen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg