torsdag 9. juli 2020

Vakre dikt om livet

Dikt om livet – av 20. Veien kan ofte virke veldig lang, og tunnelen i enden usannsynlig trang, men selv om det kanskje føles slik nå, vil veien med litt hjelp en annen retning få. Det tar direkte opp tråden fra det forrige, der ønsket var å finne det ordet som forklarte hvordan man har det.


Trenger du et godt sitat? Vi har samlet fem vakre , evigaktuelle dikt til konfirmanten. Et dikt kan sette ord på følelsene og gjøre bryllupet ekstra spesielt.

Vakre dikt vi har brukt i bryllup, om kjærlighet, samhold og nærhet. Tekst for enhver anledning: Vennskap som har gjort livet mer fullverdig. To må man være om livet skal lykkes, to når vårt kjærlighets tempel skal bygges. Inspirerende, morsomme og underfundige ordtak om livet og det å være menneske. I bare tre ord kan jeg oppsummere alt jeg har lært om livet : Det går videre.


Akhmatova fikk leve lenger, og skrev senere i livet noen svært lange og kompliserte dikt , noe Södergan aldri gjorde. Södergan er observatøren, filosofen, følelsesmennesket, hun som ikke vil finne seg i grensene livet og verden har å tilby henne, og gir seg hen til å skrive noe bedre. Visdomsord om livet og kloke ord om livet gir inspirasjon til forskjellige faser av livet.

I menyen til venstre ser du flere underkategorier til visdomsord om livet. Livet har staket en vei for deg. Våre vakre øyne og spreke lår,. Leter du etter et flott og stemningsfult vårdikt? Da har du kommet til riktig sted.


På denne siden gir vi deg flere flotte dikt om den flotte og fruktbare årsiden vår. Men endaa treng eg ei Von i Barm um eit, som varer lenger. Si det med ord er et tilbud fra Mental Helse til alle som ønsker å sende oss en melding og få svar tilbake.


Du kan skrive om det som er viktig for deg. Her får du tre dikt som passer til morsdagen: Å vera i livet av Haldis Moren Vesaas, Mor av Hans Børli, og det humoristiske diktet Si at du stapper moren din opp i en koffert av Gro Dahle. En liten side med kjente og kjære sitater,kloke or dikt ,forfattere,lykke,kjærlighet,sorg og barn.


Vi tenger alle gode ord. Gled noen med blomster på døren! Dersom De finner dikt som De liker eller annen nyttig informasjon på Internett så bør De skrive ut en kopi eller lagre nettsiden lokalt. Les og nyt dikt på Internett mens De kan!


Jeg skal skrive mer om henne og om diktene hennes, senere. I februar måned skal jeg presentere fire dikt av henne. Media invaderer livet ditt.

Jeg tror vi som samfunn er dypt traumatisert av dette, sier kunstneren Robert Montgomery, som mener den eneste måten å bryte ut av denne onde sirkelen på, er å bringe estetisk skjønnhet til folket. Du er nå en stjerne skinne! La vingene av gull Firebird Ta med alt du drømmer! Jeg ønsker favoritten søster, Til motgang visste ikke at du for alltid!


Du går gjennom livet med en sang ringing, Mine gode, lyse mennesker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg