tirsdag 28. april 2020

Utslett under brystene

Tilstanden finnes oftest i lysken, i armhulene og i foldene under brystene hos kvinner. Slike betennelser blir ofte gjenstand for sekundærinfeksjon. De siste fire år har jeg hatt utslett og kløe under brystene. Det kom etter at jeg fødte barn og la på meg, slik at brystene mine begynte å henge. Jeg kan heller ikke gå med BH da det blir mye verre da.


Min lege sider det er en blanding mellom. Et utslett under brystene kan være veldig irriterende, spesielt når et utslett utvikles kontinuerlig. Nå har jeg lest at utslett kan være tegn på en underliggende sykdom så spørsmålet mitt er om dette kan være noe annet ? Kombiner svette, bakterier, vaskemidler, og stoff, og du har opprettet den perfekte oppskriften for en hud utslett.


Det kan komme i forbindelse med infeksjoner, allergi eller hudirritasjon. Hudsopp trives i varme og fuktighet. De finnes i huden og kan noen ganger kan de føre til utslett hos mennesker med sensitiv hud.


Det finnes mange andre hudsykdommer som kan misoppfattes som sopp, blant annet psoriasis ved utslett på negler, hender, føtter og i hodebunnen. Etter at jeg begynte med p-piller, har jeg lagt på meg og fått større pupper. Fikk kremer og ingen hjelper.


Har spurt lege og hudlege. Intertrigo er et rødt, kløende utslett i hudfolder der hud gnis mot hud. Jeg har hatt utslett under armene i ca.


Kvinner med store bryst er utsatt for intertrigo i hudfolden under brystene. Det første man må gjøre er å få avklart en sikker diagnose for å gi råd om behandling. Hva er utslett med kløe?


Det er en lang rekke ulike årsaker. Smerter under brystene. Mange får vondt i brystene under puberteten, men ikke hun. Jeg føler meg tjukk og har en klump under brystene , er det vanlig? Jeg er da plaget med strekkmerker.


Utslett og hudsykdommer Varmeutslett. Som andre har sagt her så er det viktig å holde det rent og tørt, du har fått gode tips om bomull eller linkluter (klipp opp et gammelt putevar f.eks) og legg under brystene om natten. Varmeutslett kan gi kløe og ubehag, men vil i de fleste tilfeller gå over av seg selv.


Canesten tar ofte soppinfeksjoner, også under brystene. Om det ikke tar det så må du til lege og få et annet preparat. Jeg vil anbefale deg å gå til lege, da det er mulig du har fått en soppinfeksjon. Selv slet jeg med veskende utslett mellom brystene en stund (har store pupper), da var det visst sopp. Det hjalp med en blanding av fungoral krem mot sopp og hydrokortison.


Tredje trimester synonym definisjon Under begrepet 3. Trimester er den tredje delen av svangerskapet. Graviditeten er fra et medisinsk synspunkt i tre tilnærmet like seksjoner, såkalt trimester (trimester), delt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg