mandag 20. april 2020

Middag fisk

Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Alle fortjener en smaksrik middag!


Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Populære cruise og seilturer i Australia på Viator!

Hjemmelaget fiskegrateng er en ypperlig måte å få barn til å spise fisk på. Dette er en enkel og deilig makaroniform med strøkavring, hvit fisk og smakfull Norvegia-ostesaus. Server gjerne med revne gulrøtter, kokte poteter og smeltet smør over. Vennligst la dette feltet stå tomt.


Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Fisk er lett og sunn mat.


Hva med sushi eller en pokesalat?

Ovnsbakt laks, hjemmelaget fiskegrateng eller fiskesuppe? Her får du inspirasjon til rask middag i en travel hverdag. Oppskrifter på fisk og sjømat finner du her.


De beste oppskriftene enten du ønsker enkel hverdagsmat eller retter som kan imponere når du skal ha gjester. Laks er ofte en favoritt når det kommer til fisk. Den røde fisken er nydelig både rå, stekt, ovnsbakt, røkt og gravet. Spis den som filet, i fiskesuppe, som burger, i wok, i wrap eller selvfølgelig som sushi.


Bli enda smartere – spis mer fisk ! Vi i Findus slår et slag for at det skal være lett å spise fisk til middag. Ernæring i Aktuelt-seksjonen vår. I dag byr vi på ti gode oppskrifter på torskemiddag.


Torsken er best i måneder med r, og det er nå. Låt dig inspireras till att använda havets läckerheter under bjudningen! Här har vi våra fräscha och fantastiskt goda recept på fisk som passar till middagen.


Dette er matbloggeres ultimate hverdagsmiddager som de aldri blir lei, og ofte griper til når de føler seg litt uinspirerte. Alle har en middag som de spiser ofte, og nesten aldri blir lei av. En hverdagsmiddag som er rask å lage, og hele familien er glad i. Fast food til middag trenger ikke være usunt.

Slik lager du sunn middag som hele familien vil elske! Det kan være en utfordring å få barna til å spise det de egentlig trenger, særlig av fisk og grønnsaker. Her serverer vi noen gode rå og tips til rask og sunn middag i hverdagen. Det er ingen sak å lage gode fiskekaker av frossen fisk om man bare vet nøklene. Derfor hadde jeg idag åringen min på opplæring.


Skal du bruke andre fiskesorter bør være en av disse sortene. I dag er det en skikkelig godbit vi disker opp med til middag. Ukens kake Mormors tropisk aroma. Her har jeg laget et stort fat med sashimi nok til flere personer, servert sammen med flere andre.


Raskt, enkelt og godt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg