mandag 2. mars 2020

Usa vestkyst

Vi har samlet noen av våre beste guider og. Dag 2: San Francisco. Vi starter turen med en rundtur i verdens mest fotograferte by, med sin fascinerende blanding av livslyst og historie. Union Square, Golden Gate Bridge og Chinatown er noen av byens landemerker, før vi avslutter ved Fisherman’s Wharf, med sin lystbåthavn og mange populære restauranter, der havets delikatesser tilbys i alle varianter. En roadtrip på vestkysten av USA er drømmen for mange.


Jeg har nedenfor laget et forslag til reiserute for en klassisk roadtrip i vesten av USA.

Denne turen tar deg med på spennende høydepunkter av hva USA har å tilby. Du får oppleve California og andre stater, spennende storbyer og fantastiske nasjonalparker. Legger du ferieplaner i dette området, kan det hende du vil plukke opp noen tips her til roadtripping California. En reise til USAs vestkyst er full av opplevelser og oppdagelser Bestill reisen til Vestkysten USA ( USA ) hos Ving.


Se rundturen på et detaljeret kort med rute, oplevelser, overnatninger og priser på fly, bil og hoteller. USAs vestkyst eller Vestkysten (engelsk: West Coast) er den delen av USAs kyst hvor den vestlige delen av USA møter Stillehavet. I det kontinentale USA er det de fire delstatene Alaska, Washington, Oregon og California som ligger langs Vestkysten.


Kom bak kulissene i den glamorøse filmbyen Hollywood.

Hopp på trikken i unike San Francisco, bli blåst bakover av Yosemites fantastiske natur og mye mye mer på reisen til California. The Golden State er ikke den mest populære staten i USA for ingenting. Har kjørt mye rundt i USA og vi bestiller stort sett bare på forhånd i storbyer, ellers finner vi et motell der vi vil bo for natten. Men går reisen til USAs østkyst, er New York City et must, på samme måte som Frihetsklokken i Philadelphia, Casino- og badebyen Atlantic City, Det hvite hus i Washington DC eller naturen omkring Niagara Falls og nasjonalparken Shenandoah. Storbyer, sol og ba shopping, restauranter, kultur, natteliv, fornøyelsesparker – i USA er det noe for alle Bestill reisen din til USA her.


San Francisco med sightseeing og Alcatraz-øya. Finn ferien hos Ving. Vingård i Napa Valley og kjempetrær i Muir-skogen (Redwood). Landbruk i Salinas-dalen og Central Valley. Området er perfekt til en kør selv-ferie i bil eller en familieferie i autocamper.


Los Angeles med Hollywood og Walk of Fame. Hotell og motell i USA er den største utgiftsposten på en roadtrip eller ferie. Les tipsene som gir deg mest valuta for pengene på overnatting og hva du bør tenke på i forhold til hoteller og moteller på din reise i USA.


Det er to veier man bør få med seg hvis man reiser til USA , den ene av dem er legendariske Route 6 som krysser fra øst mot vest, den andre er Highway som strekker. Mimimumalder for å leie bil i USA er år og du må ha hatt førerkort i minst et år. Bestill forsikring samtidig som du booker bilen hjemme, da får du en forsikring som kan sammenligned med en vanlig norsk bilforsikring og du slipper å tenke på å sette deg inn i det kompliserte forsikringsbetingelsene i USA.


USA er drømmelandet for å ta en roadtrip, eller biltur som vel må være det norsk ordet for det. Nå gir vi deg tipsene for å dra fra kyst til kyst i USA.

Det er selvfølgelig mange veier man kan velge over USA. Floridas Vestkyst , i USA som Sembo anbefaler. Vi jobber både med privatpersoner, grupper og firmaer.


Ta kontakt for en hyggelig reiseprat!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg