onsdag 18. mars 2020

Pizzasnurrer

Når du ruller pizzaen sammen som en rullekake og skjærer rullen i biter, får du pizzasnurrer. De smaker kjempegodt når de er ferske, og er supre å fryse ned og ha til en dag du skal på tur! Det er sommerferie, vi er på hytta, ute regner det og da bakes det gjerne når anledningen byr seg. Som for eksempel pizzasnurrer. Noen nytes til lunsj til juniors store begeistring, mens resten pakkes i poser og legges i fryseren.


Pizzasnurrer er super mat å servere på tur, i barneselskap, eller som helgekos.

Pizzasnurrene kan lages på forhån fryses ned og varmes opp rett før servering. Bak en stor porsjon, så får du noen du kan legge i fryseren. De er perfekte som en enkel middag, i barnebursdag, som turmat, som et lite mellommåltid etter barnehagen før et besøk i svømmehallen, eller som litt ekstra kos til kveldsmaten. Er det noe som slår an i heimen, så er det hjemmelagde pizzasnurrer ! Enten dette serveres til lunsj, middag eller til kveldsmat, så kommer jubelen frem. Du kan variere fyllet med det du liker best.


Her får du forslag til et populært kjøttsausfyll. Det er ikke noe i veien for å bytte ut karbonadedeig med skinke. Det går også fint å lage et vegatarfyll i stedet ved å bytte ut for.

Du behøver bare fire ingredienser for å lage saftige pizzasnurrer med ost og skinke. Disse er geniale å ha på lur i fryseren, og tiner raskt! God søndag alle dere! Her kommer en oppskrift på pizzasnurrer. Veldig greit å ha noen i fryseren om det plutselig skulle oppstå “jeg må ha mat” situasjon.


Bakeriet i Lom står bak denne oppskriften som viser deg trinn for trinn hvordan du lager gode pizzasnurrer. Hvert år selges tusenvis av boller og brød over disken i det koselige Bakeriet i Lom. Nå deler vi Morten Schakendas gode oppskrift med deg.


Vi har laget dem med smårettskinke, men du kan også bruke vanlig skinkepålegg. Oppskriften gir stk snurrer, og vi har beregnet stykker per person, men får du noen til overs gjør det ikke noe da de passer perfekt som lunsj og nistemat! Får du rester kan du fint fryse pizzasnurrene til en annen dag. Se spennende pizzaoppskrifter her.


Annonse: Mutti Heisan! Hun, fordi hun elsker pizzasnurrer , og jeg, fordi det krever kun sekunder å ta en pose pizzasnurrer ut av fryseren og legge den i sekken på morgenen! Sunnere enn en vanlig kanelbolle - men minst like god.


Grove pizzasnurrer er perfekt mat i barnebursdag. Dette er nesten en slags rulle-pizza. Perfekt til lunsj, eller som turmat.


Lag gjerne en ekstra stor porsjon når du først er i gang, disse er nemlig supre til å legge i fryseren og ta opp og varme senere.

En oppskrift opprinnelig fra Ica. Her er fyllet valgfritt, men vi brukte ferdig fra glass, noe skinke, krydder og reven jarlsberg. Denne kan og bakes med glutenfri deig. Disse små pizzabrødene er perfekt mat å ta med når vi plutselig bestemmer oss for å ta en tur ut, når ungene har utedag på skolen eller når trangen etter digg og lettvint mat slår seg gjeldende.


Har tenkt hele uka at jeg må sjekke nettsida di for å finne noen grove pizzasnurrer til helga. Jeg bor i Storbritannia og ser at sammalt speltmel er ‘wholemeal spelt flour’, men ble litt usikker på siktet speltmel. Bloggen din har fanget vår oppmerksomhet på grunn av kvaliteten av oppskriftene.


Vi ville bli glade hvis du ønsker å bli med i Alleoppskrifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg