onsdag 18. mars 2020

København med barn

København med barn

Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Book Fast Track tickets online. Bestill med sikkerhet.


Nyt utrolige opplevelser, uansett hvor du skal. Reis uten bekymringer med GetYourGuide. Nyt kundestøtte døgnet rundt – over hele verden. Den er med andre ord en vinner både for barn og voksne, sier forfatteren.


Geir Terje Ruu Kagge forlag. København med barn. Byen oppleves som trygg, og det er alltid mye liv og røre i form av gateartister og kunstnere på gater og torg. Da er det alltid fint å ha en plan for hva man vil oppleve. Her er noen tips som kommer til å gjøre københavnoppholdet til en uforglemmelig opplevelse for barna.


København med barn

Ikke minst er det perfekt feriemål for de med barn – både de store og små. På Tivoli finnes flere ulike attraksjoner for både barn og voksne som kan holde en okkupert i flere timer. Prisene oppgis av partnerne våre, og gjenspeiler gjennomsnittlig pris per rom per natt, inkludert skatter og avgifter som er faste, som våre partnere kjenner til og som forfaller på bestillingstidspunktet.


Verdenshjørnet like ved Nørrebro Station er gatemat med et barnevennlig konsept. Man velger fritt det man har lyst til å spise fra de forskjellige food trucks og kan enten spise ute eller ta det med inn i det store tipi-teltet. Da tok vi bussen litt ut av sentrum, og bussen stoppet like ved. Danskene elsker barn – og barn elsker dansker, heter det.


København med barn

I sentrum kunne man kjøpe billetter med kort på automat, det kunne man ikke når man skulle tilbake igjen. Et typisk sted hvor far kan ta med seg de største barna , mens mor får seg en shoppingrunde. Skulle utforskertrangen fortsatt ikke ha gitt seg, kan du på Ripley’s Believe It or Not oppleve ting du ikke i din villeste fantasi trodde fantes.


Voksne må betale kroner, barn i alderen 3-år slipper med kr 40. Utforsk Louvre med barna , som vil like glasspyramidene og den egyptiske delen med mumier, sarkofager og papyrusruller fra det gamle Egypt. Dra også til den koselige bydelen Montmartre med sine gatemusikanter, kunstnere, små karuseller og den fine kirken Sacré Coeur som gir deg utsikt utover hele Paris.


Har du små barn kan kanskje Lilla Åkpasset være et alternativ. Med dette får dere kjøre så mye dere vil på de småbarnsattraksjonene for 2kroner per person. Sammenlign priser og spar penger med TripAdvisor, verdens største reisenettsted.


Se tilbud og anmeldelser fra ekte reisende. Verdens største el-drevne ferge kjører over Øresund hvert 15. Her er der reserveret plads til barnevogne og klapvogne i byens busser og toge, børnemenuer på mange caféer, der er museer i børnehøjde og ofte rabat eller fri entré til de mindste.


København med barn

Det er også den grønneste måten å reise på. Senk skuldrene og nyt et deilig målti shopping i taxfree butikken, eller ta et bad med barna i BubbleZone! KØBENHAVN PÅ SYKKEL: Et av våre aller beste tips er å leie en sykkel og – enkelt og greit – bare sykle rundt i denne fantastiske byen. Vi har vært her med barn helt ned i femårsalderen, og det går helt fint, så lenge de kan sykle.


Kan de ikke det, er det også muligheter for andre aktiviteter, som elvepadling eller fisking. Barna synes nok det er spennende å komme seg opp i The London Eye også. Her får man et skikkelig overblikk over storbyen. Nyt en tur i Hyde Park med en take away-kaffe i hånden, og unn deg.


Her er en liste med ti fabelaktige ting du kan gjøre som ikke står på den typiske turistlisten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg