fredag 6. mars 2020

Uvanlige jentenavn

Uvanlige jentenavn

Vi har samlet jentenavn som er brukt av eller færre i Norge. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn. Blant dem vi fant var Lerke, Diis, Eirun (alle jentenavn ), Trygg, Thorn, Eggert (guttenavn) og Love (gutte- og jentenavn ). I Telefonkatalogen står en person oppført med det romantiske navnet Love Joy, og en annen har fornavnet Love Erik Peter. Men de er ikke de eneste med det kjærlige navnet. Unike jentenavn , sjeldne jentenavn , uvanlige jentenavn og spesielle jentenavn som færre enn fire eller ingen i Norge heter.


Uvanlige jentenavn

Hundrevis av uvanlige jentenavn. Jeg leter etter det perfekte navnet til jenta som kommer. Både jeg og mannen har sansen for litt uvanlige (men ikke helt ukjente) navn, som er korte med en fin klang. Jeg liker godt navn soVida, Fiona, Åsa, Willa og Henny.


Uvanlige jentenavn er vanligvis sett etter av foreldre som søker etter noe annerledes å navngi deres døtre. Selv om de kan virke komplekse, er ethvert navn som er nevnt ovenfor, enkle å uttale og stave. Husk at de har store betydninger, karakter og personlighet. Spesielle jentenavn. Leter du etter spesielle jentenavn ? Da har du kommet til riktig sted!


Uvanlige jentenavn

På denne siden har vi listet opp en rekke uvanlige og sjeldne jentenavn. Noen som har noen forslag? Sjeldne eller uvanlige jentenavn som ikke alle har! Apple, Hampus og Olympia.


Sjekk flere uvanlige navn her. En annen sjanger av jentenavn , er de som har sin opprinnelse i guttenavn. Nedenfor har jeg lagt til de jeg kommer på, men det er sikkert mange flere her også.


Adamine, Adolfine, Alberta, Arnbjørg, Arnolda, Augustine, Axeline. Berendina, Bjørnlaug. Navneforsker Ivar Utne ved Universitetet i Bergen sier at vi nå velger en annen type uvanlige navn enn tidligere.


Da var de uvanlige og nye navnene gjerne satt sammen av deler fra navn man kjente. Jeg er så glad i jentenavn jeg. Skal ikke ha barn selv enda, men liker å tenke på jentenavn likevel. Er godt å være litt forbredt også Vet dere om noen uvanlige jentenavn da? Ser det har vært en tråd om uvanlige guttenavn så.


Uvanlige jentenavn

Kan jo nevne et uvanlig jente navn. Ilvie Har aldri hørt det navnet før. Venter ei jente i starten av juni. Navnet jeg liker godt akkurat nå er Maxine! Odelia (bare 8kvinner i Norge) synes det er nydelig.


Har dere andre sjeldne jentenavn dere vil dele? Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg