torsdag 19. mars 2020

Kiropraktor sykemelding

Både gravide, spedbarn, små barn, skolebarn og eldre mennesker kan ha stor nytte av kiropraktikk. Rogaland Legeforening er skeptiske til å spre sykemeldinger på flere grupper. God samhandling med din arbeidsgiver og NAV kan bidra til at man kan unngå sykemelding.


Kiropraktorklinikk ved Ørland Sparebank Arena. Jeg er usikker, men jeg antar at en kiropraktor kan skrive en slags melding om hva som feiler deg, om det feiler deg noe. Det er en grunn til at leger ofte henviser til kiropraktorer og jeg vil da anta at kiropraktoren kan skrive en sykemelding hvis tilstanden din tilsier det.

Ta kontakt med oss her. Sykemelding og henvisning. Er du syk lenger enn egenmeldingsdagene, må du kontakte lege. Min kiropraktor har sykemeldingsrett og kan henvise deg til røntgen, MR, CT eller andre undersøkelser.


Vanligvis kan sykmeldingen skrives ut tidligst fra den datoen du er hos behandleren. Den som sykmelder deg skal alltid vurdere om det er tungtveiende medisinske grunner til at du må være borte fra arbeidet, både første gang du blir sykmeldt og senere. Fysioterapi er et selvstendig teoretisk og praktisk helsefag. Flere og flere oppsøker kiropraktor for sine plager og landets over 4offentlig godkjente kiropraktorer utfører nå over millioner behandlinger årlig.


Christian Nordgård er utdannet kiropraktor , ved Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth, England.

Har du eller din bedrift forsikring, kan du få store deler eller hele behandlingen dekket hos kiropraktor. På Skedsmo kiropraktorklinikk kan ditt eller din bedrifts forsikringsselskap faktureres direkte uten at du trenger noen utlegg. Undersøker og behandler plager i muskler og ledd. Mange kvinner opplever at bekkenløsningen kan bli så smertefullt at de blir veldig hemmet i hverdagen.


Noen klarer ikke heller å gå etter fødselen. Den enkelte kiropraktor kan også være behjelpelig med sykemelding og når det gjelder kontakt med det offentlige. En kiropraktor kan utstede sykemelding på inntil uker.


Utgiftene til behandling hos kiropraktor gjev ikkje rett til frikort for helsetenester. Betaling for behandling i utlandet. Som kiropraktor utreder jeg slike tilstander og jeg bruker manuelle teknikker, fotøvelser, laserbehandling mm for å normalisere tilstanden i foten. Mange opplever svært god effekt av dette. Klinikken ledes av kiropraktor Gro Røsok, som har over års erfaring.


Behandlingen består som oftest av avlastende traksjon, uttøyning, bløtvevsbehandling og leddkorrigering. Vi vil vurderer din arbeidsdyktighet, og om det kan være hensiktsmessig med 1, gradert eller tilpasset sykemelding. Din kiropraktor har sykemeldingsrett i inntil uker. Olavsgate - Tlf.


Vi har spesialkompetanse på muskel- og skjelettlidelser. Her tilbys kiropraktiske undersøkelser og behandling for barn og voksne, unge og. Når du kommer til en kiropraktor skal du beskrive med dine egne ord hva som feiler deg.

Beregning av arbeidsgiverperiode. Arbeidsgiveren skal betale sykepenger i et tidsrom på opptil kalenderdager (arbeidsgiverperioden). Arbeidsgiverperioden regnes fra og med første hele fraværsdag som skyldes arbeidsuførhet (sykefraværsdag), og som arbeidsgiveren plikter å betale sykepenger for, se § 8-18.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg