mandag 16. mars 2020

Klør i skjedeåpningen

Unngå å klore selv om det klør. Ta en pause fra sykling eller ridning. Vær forsiktig ved bruk av tampong og skift bind ofte. Bruk løstsittende undertøy og klær.


Hold området kjølig, særlig om natten. Har du alvorlig kløe kan bruk av allergitabletter eller andre typer beroligende medikamenter dempe kløen. At dt klør i underlivet, liksom innenfor di indre kjønnsleppene med skjedeåpningen ikke inni skjeden men utfor. Har brukt litt mye såpe og barberskum der nede når jeg har barbert meg kan dt være grunnen. LES OGSÅ: Svie ved vannlating - ulike årsaker Bakteriell vaginose.


Som nevnt har vagina et helt annet miljø enn huden. Hva skal jeg gjøre? Klør og svir i skjeden. Har ikke utflod som lukter vondt eller noe. Kan det være sopp, selv om kløing er det eneste symptomet?


Kjønnsvorter kan sitte rundt endetarmsåpningen, i endetarmen, rundt skjedeåpningen , i skjeden, i urinrøret eller på livmorhalsen. HPV), et virus som overføres ved seksuell omgang. Har du fått unormalt mye utflo og spesielt hvis det lukter vondt, svir eller klør , bør du gå til lege slik at du kan få effektiv hjelp. Kan jeg ha samleie selv om jeg har betennelse i skjeden? For din egen skyl ja.


Men du bør jo passe på å ikke smitte andre så lenge du har en slik mistanke. Har problemer med kløe og svie nedentil etter jeg har hatt sex. De har samme farge som skjedeåpningen og de indre kjønnsleppene, og de danner ganske store ansamlinger av små og store klumper.


Opplever du at det klør og svir i underlivet? Da kan det være du har fått en soppinfeksjon. Det kjennes ruglete når j. Mange ulike årsaker kan ligge til grunn for sopp, blant annet varme og fuktig badetøy, men det finnes heldigvis enkle og effektive egenbehandlingsråd. Kløe i underlivet kan indikere soppinfeksjon. Merker du at det klør inne i skjeden, at den føles sår og kanskje rødhet rundt skjedeåpningen og utfloden din endrer seg til å bli me.


Ellers vil jeg også si at det er noe rødt og hovent til høyre noe som gjerne kan være hudirritasjon etter gnikking, overdreven skrubbing eller en annen form for ubalanse i huden. Rundt hele og bakover til endetarmen. Kvinners underliv består av skjedeåpningen med klitoris, de store og små leppene, urinrørsåpningen og skjeden som leder inn til livmortappen.


Livmoren består av livmorhalsen og livmorkroppen hvorav to eggledere fører inn til eggstokkene som ligger i bukhulen. Urinblæren ligger foran livmoren. Var full og alt for dum (vet det selv) brukte ikke kondom! Kommer ikke til å skje igjen.


Jeg hadde ONS for ca uker siden. Noe så voldsomt også. Brochmann Har man aldri hatt underlivssopp som kvinne, tilhører man de heldige utvalgte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg