tirsdag 29. september 2020

Treningsprogram bryst

Det er viktig å fortsette å trene når man blir eldre. Men hva slags type trening er mest gunstig for de ulike aldersgruppene? De ferskeste innenriksnyhetene. Hold deg oppdatert med ABC Nyheter.


Kjør 2-sett med så mange repetisjoner du klarer, og gjerne med vektbelte for økt motstand. Prøv å implementere dips minst én gang i uka – uansett om det er i kombinasjon med bryst -, skuldre-, eller under tricepsøkten.

Benkpress – ExorLive. Ligg med føttene i gulvet og hold stangen på strake armer over brystet. Ha litt bredere grep enn skulderbredden.


Senk stangen langsomt, til den berører brystet , og press opp igjen med noe større hastighet. Det første programmet tok for seg rumpe og lår, og neste program for tur har fokus på skuldre, bryst og bakside av overarm. Les mer om styrkeprogrammet for beina her. For mange blir bakside av overarm (triceps) et problemområde med årene, der armene blir slappere og huden begynner å henge – det såkalte grevinnehenget.


For å trene brystet i et dips-stativ bør stativet ha en V-form hvor hendene plasseres i den bredeste posisjonen på stativet. Hold armene strake i utgangsposisjon.

Len deg lett framover og bøy albueleddet slik at du danner en graders vinkel i bunnposisjon eller til albuen er armens høyeste punkt. Det kan ikke være enkelt mannlig egenskap som er mer avskrekkende, hardt, og krype-induserende enn mann bryster. I det øyeblikk en mann runder eller vil mannebryster kunne forekomme. Hans metabolisme har endret seg, og han er ikke noen tenåring lenger, og han går ut på leting etter informasjon om hvordan å bli kvitt sine mannebryster. Sitt på kanten av en benk, eller en annen forhøyning du måtte ha tilgjengelig i heimen.


Trekk knærne opp mot brystet , mens du holder med armene på hver side av benken for balanse, og knip magemusklene ordenlig sammen på toppen. Slipp så beina strakt ut foran deg, og trekk igjen knærne opp mot brystkassen. Her et videoklipp fra Elitefts. Dette vil gjøre at brystet kommer mer opp fra benken, og reduserer lengden på bevegelsen. Ta et middels bredt grep rundt stanga (omtrent det grepet du ville brukt om du skulle hjulpet noen å dytte en bil som hadde satt seg fast i snøen på vinteren).


Hold stangen rett over skulderleddet og senk den kontrollert ned mot nedre del av bryst. Hendene skal nå være parallelt med brystet. Press så rolig tilbake til utgangsposisjon. Ryggen skal hele tiden holdes rett, og hodet holdes i forlengelse av ryggen. Stå ende armhevinger.


Dette treningsprogrammet fokuserer på bryst og triceps, og det er relativt hardt med tanke på at det kun tas utgangspunkt i egen kroppsvekt. Programmet kan gjerne gjennomføres tre ganger i uken, alt avhengig av utgangsnivå og hvilke andre økter du kjører. Egoet i henhold til å løfte mest mulig må skyves til side, før isolasjonsøvelser for bryst kan gi deg MAKSIMAL effekt.


Når du har gjort det, vil du oppleve at isolasjonsøvelser i kombinasjon med for eksempel benkpress, er den optimal veien til å bygge bryst.

Før dem sakte sammen i en stor halvsirkel foran kroppen til hendene klapper sammen. Trener: Bryst og Rygg. Så vrir du håndflatene og lager en sirkel bakover til hendene er rett ut til siden igjen. Viktige brystmuskler.


I denne guiden finner du svar på alt du trenger å vite for å komme i gang, alt fra kost og treningsprogram , beskrivelse på hvordan du utfører øvelser, mm. Det lanseres stadig nye treningsprogram , dietter og kosttilskudd som skal gjøre veien kort til en sterk og veltrent kropp. Styrke, volum, vektreduksjon, kondisjon og løping!


Veldig mange tror feilaktig at det er smart å trene bryst og triceps sammen, mens du egentlig oppnår den beste effekten av å løfte bryst og biceps i samme økt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg