tirsdag 8. september 2020

Strikkeoppskrifter babyteppe

Sprell tilbyr de beste lekene og barneromsinteriøret - se selv her! På nett og i butikk. Se vårt utvalg og kjøp her! Velkommen til FRAYAs garn univers.


Stedet hvor alle garnprosjektene våre blir geniale. Populær Strikkeoppskrifter.

Hvor mange masker skal jeg legge opp til et babyteppe i baby ull pinne nr. I denne boka finner du oppskrift på tepper i ulike størrelser. Det aller første Nøstebarnteppet ble strikket av Mor Signe i naturhvit 2-tråds merinoull. Vibbedille Tananger, Rogalan Norway HEI! Eg heter Vibeke, er fra Stavanger, gift med Ali, sammen har vi Amira på og Jr på 14.


Elsker å strikke og gjør det stort sett ALLTID! Målfrid har designet det skjønneste super myke, varme og lett å strikke baby pledd. Vår første strikkeoppskrift er et nydelig babyteppe som jeg har strikket i rosa.

Teppe: Legg opp 1m på p nr. Pass på å stramme tråden i beg av hver p. Gjerne legg ved link til ferdige te. Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe ? Her finner du mer enn 120. Da finner du oppskriftene her! Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer.


Vi har inhouse designere som skaper strikkeoppskrifter året rundt, i tillegg samarbeider vi med PetiteKnit, Tiril Eckhoff, Cecilie Skog og mange flere. Lynrask levering - stort utvalg. Heklet og strikket hvitt babyteppe. Håper du liker den. Bruk helst alpakkagarn eller annet mykt babyull.


Strikkeoppskrifter babyteppe. Babyteppe for de aller minste. Strikke et enkelt babyteppe , noen med oppskrift? Gratis oppskrifter p babytepper fra Dale Garn. Størrelser: 0-(3-6) 6-mndr.


Ja, så er vi så vidt kommet i gang med en side for babyklær.

Vi vil forsøke å oppgradere noen av dukkemønstrene eller deler av dem til babystørrleser. Denne gangen har jeg valgt å strikke et helt nytt sett til baby. Prøvde det til småplagg, men synes som deg at selv om fargene er som godis, og det kjennes mykt er det også tørt og litt trått og flatt, så i bunn og grunn lander jeg nok på bomullsgarn fra Drops neste gang, Safir er en klar favoritt! Vi holder oss alltid oppdatert på trender samtidig som vi bevarer det klassiske og tradisjonelle – dette gjenspeiles i våre strikkeoppskrifter også. Alle våre gratis strikkeoppskrifter inneholder all den informasjonen du trenger for å komme i gang med ditt nest prosjekt.


Alt du trenger gjøre er å finne din favoritt - og klikke på linkene til hvert bilde for å komme rett til oppskriften!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg