onsdag 30. september 2020

Tivoli i københavn

Reserver på Tivoli Hotel, København. Bekreftelsen kommer med en gang. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!

Finn tivoli i københavn nå på Kensaq. Super bilferie i København med halvpensjon. Vinteroplevelser for hele familien Vinter i Tivoli d. Tag med på eventyr i Tivolis vinterrige til Vinter i Tivoli ! Haven er snedækket i frostklare farver, og når tusmørket falder på, kan du opleve de glitrende vinterlys og smukke lysoverraskelser. Tivoli er en fornøyelsespark i det sentrale København , like over gaten fra sentralstasjonen.


Parken ligger sentralt plassert i København. Den byr på alt fra attraksjoner for store og små, et bredt utvalg av restauranter, teaterforestillinger og mange ulike typer konserter.

Tilbudet er gyldig på følgende hoteller i København : Scandic Sluseholmen, Scandic Kødbyen, Scandic Sydhavnen, Scandic Palace Hotel, Scandic Webers, Scandic Front, Scandic Copenhagen. Prisen inkluderer frokost og inngangsbillett til Tivoli for to personer. Tivoli ligger midt i den danske hovedstaden og er mer enn bare en fornøyelsespark. Tivoli i København har mer enn millioner besøkende hvert år, og er Danmarks mest populære attraksjon.


Besøkende fra hele verden kommer for å oppleve den spesielle stemningen og de fantastiske karusellene. Kom og opplev fantastiske Tivoli. Enten du foretrekker suset i Det Gyldne Tårn, den eventyrlige Flyvende Kuffert, Dæmonen med virtual reality-briller eller bare ønsker en hyggelig dag med familien, har Tivoli noe å by på for enhver smak. Det å finne et ideelt trendy hotell i København trenger ikke å være vanskelig. Rommene på Tivoli Hotel byr på flatskjerm-tv, kjøleskap og klimaanlegg, og gjester kan komme seg på internett med gratis wi-fi.


Bestill dine Tivoli -billetter online og slipp forbi køen. Spar tid og penger med vår prisgaranti få maks ut av ditt besøk til København. Gå ikke glipp av denne flotte parken midt i København , selv om det kanskje er en litt lengre kjøretur for å komme hit. Enten du besøker København på egen hån som par eller sammen med familien, har Tivoli mye å by på. Du kan lett tilbringe hele dagen ved å bare vandre rundt og kjenne på stemningen.


Ta en kopp kaffe i solen eller hør Tivolis ungdomsgarde spille. Finner du hotellet til en lavere pris noe annet sted så matcher vi det med vår prismatch.

Se våre tilbud på Tivoli Hotel i København. Dette hotellet ligger midt i København sentrum, med Tivoli , København H (tog), Rådhuset, Glyptoteket og mange andre museum og severdigheter i kort gangavstand. Jeg var ute etter noe enkelt og billig, men samtidig sentralt, så dette hotellet var perfekt for min del denne gangen. Ting å gjøre ved Tivoli Går du tom for ting å gjøre i Tivoli , har du hele København som tumleplass: Men sjekk for all del ut alt det som skjer i parken først!


Tivoli byr på mer enn bare berg-og-dalbaner, karuseller og softis, her er det en rekke konserter, teaterforestillinger og andre show året rundt. Sesongen varer fra april til. Jul i København i noe helt spesielt, når hele byen er pyntet med julelys og lukten av gløgg og julebaks fyller gatene. Få ting er koseligere enn å rusle fra julemarked til julemarked og bare suge inn førjulsstemningen, og det mange koselige julemarkeder i København å velge mellom.


København er Nordens eneste virkelige storby med et vell av severdigheter, attraksjoner og spennende aktiviteter. Her finner du en samlet oversikt over aktuelle attraksjoner som vil gi ditt besøk i København en ekstra dimensjon!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg