fredag 19. februar 2021

Vårsko barn

Hos XXL finner du sko til barn og junior fra kjente merkevarer som Asics, Nike, Viking og Salomon. Felles for alle er en kvalitet som passer aktive barn og unge, i norske forhold. Hos oss i XXL har vi alltid fri retur, dagers prisløfte og 1 fornøydgaranti, også på nett. Se hele utvalget og finn barnets favoritt i dag.


Vårsko barn

Den beste shoppingopplevelsen du har i løpet av året er når det er på tide med nye vårsko. Følelsen man får når den lange, kalde vinteren endelig er over for denne gang, og vinterskoene, de forede støvlene, og skjerf og votter kan dyttes innerst i skapet. Tøfler og innesko for barn. Her finner du innesko for barna. Utvalget strekker seg fra tøfler som holder føttene varme på vinteren, til innesko i tynt stoff eller skinn for når det er varmere i været.


Badesko og badesandaler for barn. Kjøp flotte vårsko i Norges største sportsbutikk på nett. Gratis frakt over 3kr, gratis retur og dagers åpent kjøp. Eurosko er Skandinavias største skokjede.


Vårsko barn

Viking retter seg mot barn og voksne, og tilbyr et bredt utvalg av vanntette sko og støvler tilpasset de forskjellige årstidene. Fremfor alt er barneskoene svært populære og Viking har lang erfaring og kompetanse når det kommer til barnesko. En av Norges største. Viking gjør både voksne og barn klare for byen og naturen. Små barn har en fettpute under foten som gjør at de fleste ser mer eller mindre plattfot ut fram til de er 3-år.


Lengdebuen under foten blir etter hvert mer tydelig, men plattfothet er heller ikke uvanlig hos eldre barn , legger hun til. Det er også normalt at barna tåer inn, det vil si at føttene peker innover når de går. Alt skotøy er av god kvalitet og fra anerkjente merkevarer og du finner det på Fjellsport.


Barn sliter de aller fleste skoene sine. Det finnes ingen andre som er så skjødesløs mot sine sko som barn er, og det finnes heller ingen andre som tar skoene med ut på like mange eventyr. Et par ordentlig gode barnesko er viktige for artige leker, men først og fremst er de viktige for de små føttene.


Endelig tid for utelek på barmark og turer i skog og hei! Vi i Skolageret ønsker å gi deg en unik handleopplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) og pixels. Noen av disse er nødvendige for at nettbutikken vår skal fungere, andre bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Regntøy til barn bør være vanntett, slitesterkt og behagelig for de minste. Mange av de mest populære regnsettene produseres år etter år, og ved å se etter fjorårets farger og uttrykk på salg kan man spare mye penger.


Barn har bruk for ulike sko til ulike formål, og et er sunt for barneføttene at de har flere par sko å veksle mellom. Hverdagsskoene bør ha en fast hæl og sitte godt på foten. Se sesongens barneklær og sko. Hos XXL får du fritidssko og sneakers til barn og unge fra kvalitetsprodusenter som Viking, Nike og Superfit. Hos XXL har vi sko som passer barn og unges aktivitetsnivå, og som gjør seg like godt på turer som på skolen.


Vi hadde de samme skinnskoene til våre barn. De er de beste skoene du finner. Du kan event bare spraye på litt impregneres spray.


Du trenger bare disse, et par tøfler til innebruk og et par gummistøvler til en toåring i bhg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg