mandag 22. februar 2021

Vondt i brystet når jeg hoster

Allmennlegen legger til at det er viktig å huske på at noen typer medisiner som brukes mot for eksempel høyt blodtrykk og hjertesvikt, også kalt ACE-hemmere, kan gi tørrhoste som bivirkning. Hovedsymptomet på bronkitt er en vond hoste. Andre symptomer er generell sykdomsfølelse, lett feber og verkende muskler.


Hvesing og tung pust ved lette fysiske anstrengelse er også vanlig. Har du symptomer som bekymrer deg eller lunge- eller hjertesykdom, bør du kontakte lege. Lungebetennelse kan variere i gra men de fleste får plagsom hoste , hodepine, feber (men ofte bare om kvelden) og tyngre pust. Sting eller smerter i brystet er også et typisk tegn.


Smerter på siden av brystkassa eller bak i ryggen når du puster dypt inn eller hoste er vanlig. Man har gjerne tørrhoste uten at det kommer noe opp når man hoster , sier hun. Som oftest skyldes bronkitt et virus.


Definisjonsmessig har man akutt bronkitt dersom man hoster mer enn fem dager som beskrevet over, sier Svein Høegh Henrichsen, spesialist i allmennsmedisin. Når jeg hoster får jeg en smerte i høyre side mellom ribbeinene og hoste beinet. I går begynte jeg å få vondt i brystet.


Når jeg våkna i dag ble det verre (blir verre nå ) og jeg får en hoste som gjør vondt i brystet. I tillegg til en feber jeg merket at kommer. Hva kan dette være? Kan jeg få medisiner? Den bakterielle lungebetennelsen kan behandles med antibiotika, mens lungebetennelse som skyldes virus, ikke kan behandles medikamentelt.


Hvis du overveier influensavaksine, kan du ta kontakt med legen din om du eventuelt bør få vaksinasjon mot pneumokokker, én av de bakteriene som kan forårsake lungebetennelse. Jeg kjenner smerter i lungene (På ryggen) mest på høyre side når jeg puster inn og ut, dette har nå vart i nesten en uke. Jeg får vondt i brystet når jeg har lungebetennelse, og smertene kommer nede, men jeg har også vondt i kragebenet, begge deler vondt v innpust. Jeg har vondt i brystet når jeg puster inn og ut 29.


Verst er det å ligge, så prøver å støtte opp m puter når jeg skal sove. Jeg får heller ikke alltid feber, kanskje halvparten av tilfellene, jeg har heller ikke alltid slim i lungene når jeg. Jeg er blitt SKIKKELIG forkjølet. Men igår oppdaget jeg at jeg har litt vondt i ryggen, men bare hvis jeg hoster eller puster dypt ut.


Har man vondt foran eller bak når man har lunge. Har også sovet på sofaen de siste dagene, så d. Hoster og nyser hele tiden. Jeg hoster noe voldsomt, det klør så forferdelig i halsen. Nå har jeg fått vondt i brystet - akkurat som det er et sår innvendig - av all denne hostingen.


Noen gode råd for kløe i halsen og vondt i brystet ? Vondt i brystet og brystsmerter kan være skremmende og smertefullt. Nå , det er en fælles klage blandt personer med luftvejsproblemer fælles. Bryst gør ondt når hoste ! En af de vigtigste dele af kroppen, lungerne, er placeret i brystet. Derfor er det klart, at enhver infektion af de øvre luftveje eller lunger kan forårsage brystsmerter, der er værre, når hoste. I tilegg til dette har jeg i det siste kjent tendenser til at astmaen jeg hadde i barndommen er på vei tilbake.


Men i dag har jeg vært på jobb med feber og kjenner meg elendig i form. Ikke synlig , men smaken er definitivt blod! Men, jeg har ikke hatt spesielt slike symptomer nå , og den gang hadde jeg ikke noe vondt i brystet. Jeg hadde lungebetennelse når jeg var ca.


Jeg sliter ikke med angst eller depresjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg