tirsdag 16. februar 2021

Uspesifisert reise

Uansett hva slags ferie du ønsker deg, finner du den hos Ving Norge AS! Er du spontant og eventyrlysten, kan du bestille en uspesifisert reise – det er ofte de billigste plassene og du får først vite hvordan du skal bo når du ankommer på reisemålet. Om du vil vite hvordan du skal bo, velger du en spesifisert reise der du kan lese om hotellet på forhånd. I alle fall på hotels.


Tror du det går greit å finne et hotell når vi har kommet frem?

Alternativet er å reise uspesifisert for 5kroner mer enn kun fly, og gamble på at hotellet er anstendig, og, hvis ikke, legge i litt ekstra for et bedre hotell eller finne noe på egen hånd. Måltider inngår ikke. Bildene er eksempelbilder, alle bostedene har samme møblering.


Innkvartering i rom eller leilighet. Det går ikke an å stille de samme kravene til en uspesifisert reise som til en reise til ordinær pris. Reisende som krever kvalitet, anbefales alltid å kjøpe spesifisert reise.


Solsjansen - uspesifisert reise All Inclusive.

Dette er som en uspesifisert reise , men vi garanterer at du får minimum 3-stjerners hotell og enkel All Inclusive. En uspesifisert reise passer ikke for alle. Denne typen av reise kan passe utmerket for visse, men langt i fra alle. Standarden er som regel lavere enn på spesifiserte reiser og beliggenheten er ikke alltid den beste. Informasjonssjef Elisabeth Larsen-Vonstett i Startour understreker at det kan være penger å spare på å reise uspesifisert i forhold til en fullpris billett på et hotell av god standard.


Mange oppdager derimot at det ofte bare koster noen hundrelapper ekstra for et garantert bosted og velger dette fremfor å reise uspesifisert. Uspesifisert reise Bestemmelser ved uspesifisert reise. Det betyr også at ved reiser til en destinasjon med flere feriesteder kan innkvarteringen skje på hvilket som helst av disse stedene. Bostedet bekreftes etter ankomst.


Når du reiser uspesifisert , har du har krav på egen seng og tilgang på bad. Hvis du må dele rom, har du rett til å nekte hvis vedkommende er av motsatt kjønn. Før du kjøper en uspesifisert reise , bør du tenke nøye over om det gir komfort og privatliv nok for deg.


Sammenlign og bestill restplasser uspesifisert med TUI. Hos Amisol finner du et stort utvalg av pakkereiser til Egypt. Med fokus på bransjekunnskap og solide samarbeidspartnere reiser du alltid trygt med oss.

La deg friste av våre fantastiske opplevelser i land over hele verden! Du reiser uspesifisert til flyplassen i enten Bodrum eller Antalya, og du får informasjon om hvilket hotell du skal bo på først ved ankomst til reisemålet. Da vi var alene (før ungene kom til verden) reiste vi alltid uspesifisert. Vi kom uten unntak til flotte hoteller og resort-steder.


Guidene på stedene vi kom til forklarte dette med at de uspesifiserte plassene var på steder de ikke fikk solgt og siden de flotteste hotellene var dyrest var det ofte disse de satt igjen med. Restplass – billige reiser til syden. Her finner du billige restplasser til syden og andre varme strøk.


Listen oppdateres fortløpende, så følg med på denne siden dersom du er på jakt etter en reise. Hvis du stiller krav til noe spesielt ved bostedet, beliggenhet, standar barnevennlig, rullestolvennlig, og lignende, så bør du ikke velge uspesifisert , understreker Larsen-Vonstett i Startour. Reiste uspesifisert til Tunisia med barn på og for noen år siden, en grisebillig restplass som gjorde at vi kunne ta oss råd.


Vi var veldig fornøyd med at hotellet vi ble plassert på hadde basseng, det hadde vi ikke forventet Men jeg ville nok helst reist med spesifisert bosted med barna, det blir mer ferie for mor også hvis ting er litt tilrettelagt for barn, og man har ikke alltid. Budsjett tilsvarer uspesifisert reise. Ved bestilling av denne type reise benyttes også hoteller og komplekser som ikke står oppført i vårt hotellprogram på reisemålet.


Det angis aldri spesielle steder eller byer, man kan bli plassert hvor som helst på reisemålet. De fleste forbinder restplassreiser med lave priser og sjansen til en billig ferie. En restplass er betegnelsen på en reise charterselskapene selger billigere enn ordinær pris, i kort tid før avgang.


Hos DinSide kan du selv følge med på prisene, og få oversikt over tilbudet fra charteroperatørene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg