torsdag 1. april 2021

Vondt nederst i magen gravid

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Det er mye man kan bekymre seg for som gravid , og naturligvis kan både magesmerter og mageplager gi grobunn for bekymring hos den vordende mor.


Heldigvis er det helt normalt å bli utsatt for enkelte smerter og plager som gravid - det gjelder å vite hvilke av de som gir grunn til bekymring, og hva du kan ta med slående ro.

Jeg har så sinnsykt vondt nederst i magen ! Kjenner ut som menssmerter som er kjempevonde på en måte, men på en måte ikke det heller. Fikk da diagnosen bitestikkelbetennelse etter ultraly selv om blodprøver og urinprøver var tipptopp. Etter endt antibiotikakur var ubehaget fortsatt nederst i magen og litt oppover.


Dette betyr magesmertene – etter hvor i magen de sitter. Når den blir større merkes det ofte som mensmurringer nederst i magen. Magesmerter i graviditeten kan også komme av at livmoren vokser.


I tillegg er livmoren holdt opp av sterke bån og når livmoren vokser kan det gi smertefulle drag i disse båndene.

Signalene kan komme fra selve livmoren eller fra livmorhalsen. Da gjør det vondt foran og dypt i underlivet. Eventuelle smerter ved samleie vil føles samme sted. Gjør det vondt ute i sidene nederst i magen og nedover i lysken kan smertene stamme fra eggstokker eller eggledere. Hei jenter Noen som har opplevd å ha vondt nederst i magen (under fosteret på en måte)?


I tillegg sliter jeg veldig med å sove og finne meg noen gode sovestillinger om dagen så er konstant trøtt. Har også endel vonde kynnere (blir kvalm når jeg får dem), samtidig som jeg har vondt i ryggen, men d. De aller fleste opplever at underlivet normaliseres i løpet av noen uker etter fødselen. Flere av mine gravide pasienter er bekymret fordi de har vondt i nedre del av magen. Smerter i nedre del av magen. Under fordøyelsen dannes det luft i tarmene.


Normalt vil denne luften bli opptatt igjen, men hvis avføringen passerer igjennom tarmen med en annen hastighet, vil luften samle seg i luftbobler og på den måten utspile deler av tarmen. Selve utspilingen gjør vondt - også selv om det bare er luft. Mange opplever stikninger og ubehag nederst i magen og noen må tisse ofte fordi livmoren tar mer plass. Knøttet er nå mm langt, hjertet har begynt å slå og anlegget for organene legges.


Kroppen din prøver å fortelle deg den viktige beskjeden.

Kanskje kjennes brystene ømme og kaffe frister plutselig ikke lenger. Noen ganger stikker det skikkelig, veit ikke om dere skjønner hva jeg menere. Gikk tur i går og kjente ut som knøtten ville dette ut nesten.


Er det noen som veit hva dette kan være, eller hva jeg skal gjøre ? Men er utrolig ubehagelig. VELDIG vondt i magen. I dag skal vi ha fokus på dette som er et vanlig problem, og forsøke å finne årsaker. Du kjenner smerter på venstre side av magen , men hvorfor?


Vondt i magen , men når bør du kontakte lege? Vi kan alle ha vondt i magen ,. Ikke sjelden er kvalme første tegn på at man har blitt gravid. Det siste døgnet har jeg hatt smerter nederst i venstre side av magen , i samme region hvor eggstokken ligger.


I natt var jeg så bekymret at jeg reise på legevakten. Der tok de urinprøve for å sjekke om det kunne være urinveisinfeksjon, men den var helt fin. I noen tilfeller kommer magesmerter egentlig fra organer i brystet eller fra en generell sykdom i kroppen. Det er imidlertid ikke alltid slik at magesmerter har en organisk årsak.


Hvor smerten sitter kan ofte si noe om opphavet. Dette er en god del av de symptomene jeg har hver mnd! Flte jeg meg gravid men s kom jo mensen.


Jeg er gravid for frste gang, er i uke og jeg sliter med smerter nederst i magen. P en graviditet utenfor livmoren er underlivssmerter eller smerter nederst i magen. Tidlig svangerskap, alkoholbruk og ubehag nederst i magen 31. Graviditet: Kan jeg vre gravid , har vondt i magen , kjenner.


I alle mine år som jordmor tror jeg ikke jeg har møtt gravide kvinner som IKKE har kjent stikninger i graviditeten – med andre ord: Det er veldig vanlig å kjenne stikninger i magen når du er gravid ! Når jeg har mensen får jeg veldig vondt i korsryggen og nederst i magen. Kommer mensen snart hvis jeg har vondt i hodet, ryggen og nederst i magen og føler meg li.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg