tirsdag 20. april 2021

Wok med fisk

Middagen er ferdig på under minutter. Fisk gjør seg godt i woken med sprø grønnsaker. Her får du oppskrifter på lette wok -retter med fisk i mange varianter. Prøv en laksewok med babygulrøtter, sukkererter, babymais og blomkål - eller kombiner laksen med lime, chili, paprika og koriander.


Wok med fisk

Torsk passer perfekt i woken. Denne retten med sursøt saus gir middagen en asiatisk vri. Fri for melk, gluten og sukker. Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.


Noen som vil dele med meg en god oppskrift på wok med fisk i? Det bør helst være hvit fisk eller laks og det bør være enkelt og raskt å tilberede. Del opp grønnsaker i grove biter, skiver og båter. Varm en stor stekepanne eller wokpanne med olje. Ha i woksausen og rør godt sammen.


Wok med fisk

De siste minuttene har du i laksen. Vend den forsiktig oppi, så den ikke faller fra hverandre. Prøv denne woken med stekt steinbit, sprø grønnsaker og en veldig god woksaus.


Rask og enkel hverdagsmiddag på under minutter! Wok med hvit fisk er både raskt, sunt og veldig godt! Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca.


Wok med fisk

Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Pensle litt olivenolje på laksestykkene og krydre med litt salt. Alternativt kan du benytte vanlig stekepanne, eller steke laksen i stekovnen eller i dampovn. Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.


Hakk chilien fra posen med Asiatisk Wok. Varm opp olje til høy varme i en panne, og rørestek grønnsakene med foretrukket mengde chili i ca. Lag wok på bålet neste gang du tar barna med på tur. Ordne alt ferdig på forhånd og ta med i bokser. Denne oppskriften er uten melk, gluten, egg, skalldyr og nøtter.


Wok med fisk

Oppskrift på wok med laks og nudler. Fisk i wok gjør middagssusen i dag. Vi behøver vel ikke fortelle at dette er ukens sunneste, men det poenget lar vi ligge, for denne oppskriften byr på masse smak. Lækker mørksej stegt i wok med peberfrugt, honning, soja, ingefær, spidskål og nudler.


Velsmagende og nem aftenmålti der mætter godt. Bland fiskesaus, soyasaus, buljong og sukker til en saus. Del brokkoli i tommelstore biter og gulroten i staver.


Skrell ingefæren og hvitløken, riv med rivjern. Varm opp en wok eller stor stekepanna med halvparten av oljen. Stek biffstrimler i ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg