mandag 29. mars 2021

Wok med kylling

Saftig kylling på en seng med grillede marinerte grønnsaker og ricottaost. Wok med kyllingfilet, brokkoli, sukkererter, gulrot, mais og rødløk, er kjapp og sunn mat. Også smaker det selvfølgelig kjempegodt!


Wok med kylling

Ha i stekt kylling. Wok grønnsaker og kylling , og bland inn kokte nudler. Hell over en ferdig woksaus til slutt. Enkelt - smakfullt - magert!


Tips: Ikke vær engstelig for å bruke litt høy varme, varmen er veldig viktig for å bevare saftigheten i ingrediensene. Også er det bedre å steke i flere omganger enn å steke for mye om gangen. Her bruker vi ferdig kuttede, sprø grønnsaker, nudler og en veldig god woksaus med mye smak. Super hverdagsmiddag til hele familien.


Wok med kylling

Jeg serverer ofte wokretter for min familie, og det er især også den slags aftensma som min datter er med til at lave. Særligt sådan en wok med kylling og en masse grøntsager, hvor hun kan hjælpe med , at skære grøntsagerne u røre rundt i panden, imens hun sidder på køkkenbordet. Vi er vilde med den med både nudler og ris og varierer gerne med andre grøntsager – fx squash, aubergine, tomater eller fintstrimlet kål – alt efter sæson og hvad vi har i grøntskuffen. Ovnsbakt kylling med parmesan og fløte. Smakfull oppskrift på ovnsbakt kylling , som passer like bra om du bruker kyllingfilet, kyllinglår eller kyllingbryst.


Med mild og rund smak av tomat, fløte og parmesan, er dette noe for både store og små. Vi har merkevarene til riktig pris. Obs - Storhandel lønner seg. At kyllingwok er populært er ikke rart!


Rettene er lette å lage og kan varieres med mange typer grønnsaker. Ferdige woksauser er glimrende å bruke, så blir det enkelt å lage en god wok. Med andre ord midt i blinken når man skal rydde i kjøleskapet. I dag deler jeg en oppskrift på wok med kylling og nudler, en enkel middag som er serveringsklar på under halvtimen. Wokret med kylling og sprøde grøntsager er nemt, hurtigt og billigt at lave, så gør den til en del af den faste madplan!


Denne retten har 14kcal pr 1gram. En lækker wokret går man altså aldrig galt i byen med. Hjemmelavet fastfood!


Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Finn gode oppskrifter her! Trenger du inspirasjon? Fargerik wok med kylling oppskrift med kalorier, allergener og pris.


Her får du middagstips fra oss. En grønn wok med kyllingfilet. Her kan du forandre på grønnsaker og vi brukte sukkererter istedenfor kål og droppet asparges.


Grønnsakene kan varieres i det uendelige, likeså kan kyllingen byttes ut med okse, svin, fisk eller skalldyr. Wok er sunn, rask og veldig god hverdagsmat. Asiatisk wok med kylling og nudler.


Tidsbruk minutter. Tenk bare på hvor lett det er å variere. Det er ikke rart at kyllingwok er populært. Og så smaker det selvfølgelig kjempegodt.


Wok med kylling

I tillegg perfekt å ha med som lunsj dagen etter. Wok -pannen er det vanligste kjøkkenredskapet i Kina og brukes i de fleste wok -oppskrifter. Maten som lages i wokpannen skal vendes raskt rundt, med kort tilberedningstid og sterk varme.


Den korte steketiden bevarer vitaminer, mineraler, fibre, farge og smak i matvarene. Fres grønnsakene i den rekkefølgen etter kva som trengt lengst tid. Gulrøtter etterfulgt av brokkoli, blomkål, minimais og sopp til slutt. Tilsett kokosmelk og soyasaus, la det småputre til det blir en fyldig, krema wok.


Wok med kylling

Som du igjen serverer med verdens beste saus. Kyllingwok med cashewnøtter. Slik får du perfekt wok. Kutt opp alle grønnsakene (og eventuelt kjøtt) på forhånd. Når oljen først er i pannen, er det pannen som skal ha din fulle oppmerksomhet.


Se på størrelsen på bitene når du kutter grønnsakene. De skal kunne spises med pinner og må være små nok til å ta i et jafs, men store nok til at de beholder sprøheten. Danpo kyllingefilet eller Danpo kyllingebryst i strimler spsk.


Skjær kyllingen i tynne strimler. Visp sammen eggene. Varm litt olje i en wok eller stor stekepanne. Stek kyllingen under omrøring, krydre lett med salt og pepper.


Hell kyllingstrimlene over på en tallerken så lenge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg