tirsdag 9. mars 2021

Tyrkiske guttenavn

Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Noen som har forslag til et tyrkisk guttenavn som fungerer i Norge også? Har problemer med å finne noen som klinger bra!


Tyrkiske guttenavn

Har så langt bare funnet Mirhan. Eventuelle norske navn det går an å kombinere med? FINE tyrkiske guttenavn ? Navn som passer i Somalia og i. Dette er en liste over populære navn. Arabiske navn består som vestlige navn av flere deler.


Tradisjonelt hadde araberne en hel rekke navn, og ikke bare for-, mellom-og etternavn. På grunn av det arabiske språkets viktige stilling i islam, har et flertall av verdens muslimer arabiske navn, selv om de ikke er arabere. Se topp 1nederst i artikkelen. Tyrkisk guttenavn - Navnedebatten - Forum - Heisann jeg er gift med en av kurdisk opprinnelse, men alle brdrene har tyrkiske navn, jeg kan jo si hva de heter, kanskje du liker noen av de.


Tyrkiske guttenavn Leter du etter tyrkiske guttenavn ? Du br nok velge et norsk navn - Utrop 11. Carl istedenfor Karl – Blant det mest typiske man ser i eksemplene på Norges rikeste er at alle barna til Stein Erik Hagen har navn på C (Nina Camilla (kalles Camilla), Caroline Marie (kalles Caroline) og Carl Erik) der vanlig norsk rettskrivning tilsier K, særlig Carl i stedet for Karl virker veldig unorsk, sier Hjelseth. Eila har minst tre helt ulike opphav. Siden navnet tidlig var brukt i Finnmark, kan det være en variant av Aila som er finsk-samisk form av Helga.


Helga er et gammelt nordisk kvinnenavn som betyr hellig (i førkristen tid). Dessuten er Eila kortform av opphavlig tyske navn som begynner med Eil- og som ikke lenger er i bruk blant kvinnenavn, men fins i mannsnavnet Eilert. Barnet kommer til å vokse opp i Norge, men også litt i Tyrkia siden han er derfra. Aila blir også brukt som variant av Eila, som er kortform av opphavlig tyske navn som begynner med Eil- og som ikke lenger er i bruk blant kvinnenavn, men fins i mannsnavnet Eilert.


Aila kan også være en mindre brukt variant av det tyrkiske Ayla med betydningen lyskrans (krans med lys). Sani Alexander, veldig fint. Nederlandsk er noen ganger tenkt at Esra er et guttenavn. Hvordan kan det ha seg? Sannsynligvis Esra forveksles med det hebraiske Ezra, som også noen ganger skrevet som Esra.


Ezra var en jødisk prest som er omtalt i Bibelen. Fatma Fatma er et tradisjonelt navn. Ahmet og Mehmet er vanlige tyrkiske guttenavn. UNE sendte pizzabaker Sorab fra Adamstuen til tortur i Iran.


Nå får Louis Pizza 25. Det er så utrolig urettferdig, sier innehaver av Louis Pizza, Live Glesne Kjølstad. Uthman tyrkiske sultaner, se Osman) Utstein kloster i Rogaland. Og guttenavn hadde vi plutselig sykt mange på! Vi har en gutt fra før så jeg har med å tenke først på guttenavn :ap Jacob er favoritten men denne er på topplista nå og den tror jeg vi styrer unna.


Men en annen favoritt er George (uttales Georg) det elsker jeg! Alle slags divisjoner i Waffen-SS ble nummerert i en enkelt serie opp til nr. De som var markert med en nasjonalitet var – i hvert fall nominelt – rekruttert fra disse nasjonalitetene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg