tirsdag 23. mars 2021

Virus infeksjon

Virus infeksjon

RS-viruset deles i to grupper (A og B), men det er usikkert om dette har noen klinisk betydning. RS- virusinfeksjon er infeksjon med respiratorisk syncytialt virus (RS- virus ) i familien paramyxoviridae. Klinisk er sykdommen vanskelig å skille fra infeksjon med humant metapneumovirus og astma. Det kan være vanskelig å akseptere når legen sier, at man har en virusinfeksjon , og at den eneste kur er å la naturen gå sin gang. Når man er syk skal man jo gjerne ha en behandling.


Virus infeksjon

Behandlingen ved virusinfeksjoner, som influensa vil som regel være å drikke rikelig, bli hjemme (så man ikke smitter andre) og evt. En virusinfeksjon oppstår når et virus kommer inn i en vertscelle og formerer seg. Virus kan komme inn i kroppen på mange vis. Infeksjoner er forårsaket av mikrorganismer som bakterier, virus , protozoer og sopp. De er usynlige for det nakne øye, og de invaderer og formerer seg i kroppen og forårsaker sykdom.


Det at du allerede har fått tatt prøver og vært til legekonsultasjon er jo betryggende. Jeg tror han har helt rett, og majoriteten av øvre luftveisinfeksjoner skyldes virusinfeksjoner, som vi altså ikke får til å behandle med medisiner i noen særlig grad. Se det an fra dag til dag, kanskje en uke og mer, og hvis du merker at du gradvis blir bedre, så blir du ganske sikkert helt god til slutt, og da bekrefter det at det har vært et eller annet som kan tilskrives tilfeldighetenes konto, som f. Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt.


Hva er mage-tarminfeksjoner? En mage-tarminfeksjon er typisk en betennelse i tarmene. En infeksjon er når mikroorganismer øker i antall og gjør skade på slimhinner og hu og når mikroorganismer invaderer dypereliggende vev. Som regel vil immunsystemets celler strømme til, og det er i stor grad immunreaksjonen som står bak de kliniske symptomene pasienten opplever og det histopatologiske bildet. Informasjonen på helsenorge.


Det er ingen erstatning for undersøkelse eller behandling hos helsepersonell. Når et virus kommer seg inn i en levende celle kalles dette en virusinfeksjon. Viruset er veldig lite i forhold til den levende cellen, så derfor er ikke informasjonen viruset bærer med seg nok i seg selv til å lage kopier.


Virus infeksjon

Man kan få plass til millioner av virus på et knappenålshode. Han er sykmeldt med en virusinfeksjon , men det går bra med ham. Vi har tro på at han skal være i gang i løpet av noen dager, sa kronprinsen til NRK. En infeksjon (fra latin inficere, besmitte) er en betegnelse på når bakterier, parasitter, virus o. Inntrengeren drar nytte av bærerens (organismens) ressurser for å formere seg, vanligvis på bærerens bekostning. Har nå vært syk siden lørdag, og begynner å bli litt beskymret.


Får vel fortelle hele historien. På lørdag etter trening begynte jeg å få en liten hodepine, no biggie. Men på søndagen ble den MYE verre, og fra natt til søndag hadde jeg store problemer med å sove.


Virus infeksjon

Jeg kunne våkne av å være for k. Hei, jeg er en bekymret fyr som forsøker å finne ut av tilstanden min. Jeg er inne i min sjette uke med sår hals og hovne lymfer under kjeven og litt på halsen, spesielt venstre side. Den såre halsen har også hele tiden vært verst på venstre side.


Har ikke følt meg syk, dvs har ikke vært slapp, h. Når den er dobbeltsidig, oppstår den vanligvis samtidig med en virusinfeksjon (kusma, meslinger, influensa). Kronisk dakryocystitt kan skyldes en autoimmun reaksjon i tårekjertelen, malignitet eller en granulomatøs forandring (sarkoidose, tuberkulose). De bakterielt utløste halsbetennelseene skyldes oftest noen bakterier som kalles gruppe A streptokokker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg