fredag 5. mars 2021

Wok kokosmelk

Vi har merkevarene til riktig pris. Obs - Storhandel lønner seg. Wok med svinefilet og kokosmelk Det tar litt tid å gjøre klar alle ingrediensene til en wok , men når alt du skal bruke først er kuttet og kappet, går det veldig kapt med selve wokingen. Og woking er, etter min mening, en perfekt hverdagssyssel når du vil ha god middag på kort tid!


Del fisken i terninger.

Så tilsetter du rødløk, vårløk, paprika og squash, wok i ett par minutter før du blander inn kokosmelk , fiskebuljong soyasaus, hvitløk og finhakket chilli. Nå kommer Findus med WOK og SAUS i ett! Enda enklere, og med masse smak. Vår nye wokpose Creamy Coconut Wok er full av gode, sprø grønnsaker som vannkastanjer, brokkoli og minimas, blandet med en kremet saus av kokosmelk. Wok med currymarinert kylling, kokosmelk og cashewnøtter.


Trykk på stjernene for å gi din vurdering. Takk for din vurdering! Wok kan serveres både med ris og nudler eller nanbrød.

En middagsrett som er enkel, rask og mettende, med en frisk smak av koriander. Velg ulike grønnsaker ut fra tilgjengelighet og hva du måtte ha liggende. Varm en wok eller stekepanne.


Stek under stadig omrøring til grønnsakene blir knapt møre, cirka sekunder. Hell alt over på en stor tallerken så lenge. KOKOSMELK AVRUNDER SMAKEN. I tillegg til å bidra med alle disse gode egenskapene gir den også god næring: Ifølge BBC er kokosmelken rik på fiber, vitamin B, C og E, i tillegg til mineraler som jern, selen, kalsium og magnesium. Prøvde ut denne i kveld og den var supergod.


Manglet litt “spice” som jeg liker i wok så neste gang skal jeg legge til en finhakket chili! Rask og enkel wok hele familien vil digge! Magert svinekjøtt i strimler wokket med en gammel klassiker - kinakålen, gulrot og grønn paprika. Velg woksausen du liker best, vi har valgt en med hoisin. Rens løk og hvitløk.


Kutt løk i båter, finhakk hvitløk. Ha olje i en varm gryte, og fres løken til den er blank. Tilsett karripasta og fres videre i 1-minutter. Småkok gryten i minutter.

Oppskriften holder til porsjoner. Prøv denne nye vrien på vegetar wok med kokosmelk. Sjekk ut oppskriften på Nutrilett. Dette er en oppskrift på en vegetarisk wok med kokosmelk og masse gode grønnsaker.


Den inneholder under 6kalorier per porsjon og holder til porsjoner. For å lage en wok lav på karbohydrater kan risnudlene byttes ut med bønnepasta. Visst sausen er litt tynn (dette vil variere litt etter kva merke kokosmelk du bruker): bland ut litt maisenna i kaldt vatn, og tilsett i ein tynn stråle i woken medan den koker til passelig fylde. Enkel, sunn og god wok med stekt laks. Tilbered laksen sammen med ris, Thai wok og en nydelig kokossaus, og du får en velsmakende fiskerett som alle liker.


Wok er kanskje den den mest spennende måten å lage middag i en fei. En perfekt løsning i en stressende hverdag. Eksperimenter i vei. Men wok er også starten på mer kompleks tilberedning som med en klassisk thairett som musuman curry eller red beef curry. Wok av svin og red curry er en sunn og enkel hverdagswok som er perfekt for det som vil starte nyåret med litt sunne og gode matvaner.


Woksausen er også svært lettvint og består bare av red curry paste (rød karripasta) og kokosmelk. Vanskeligere behøver det ikke å være. Det funker spesielt bra med romdrinker med litt lime eller sitronsaft for å skjære gjennom det mektigheten. Kokosmelk i cocktails! Jeg anbefaler at du benytter ordinær kokosmelk for å få en best mulig smak på curryen din.


Dersom du likevel velger å benytte en lettutgave må du erstatte kokosfettet med en nøytral matolje. Rør godt så det ikke svir seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg