onsdag 18. november 2020

Silikon og amming

Et komplett utvalg av polymerer, silikoner, polyuretaner, m. Ta kontakt med oss! Amming etter brystoperasjoner. Hvis du er brystoperert er du mer utsatt for å få problemer med ammingen enn andre kvinner.


Noen mødre kan fullamme med litt ekstra oppfølging i starten, mens for andre vil delamming være det beste alternativet. Anbefaler ikke silikon og amming.

Lege Kari Løvendahl Mogstad understreker at det generelt er viktig å tenke seg godt om før man legger inn silikon i brystene. Ikke minst før og i perioden du får barn. Kroppen er i store endringer både i svangerskapet og etter en fødsel, sier hun. Bryster med silikon har av og til litt mindre lager-kapasitet men det kan man kompensere med med hyppig amming. Til slutt en liten ting vi alltid er obs på med kvinner som har silikoninnlegg: Nemlig grunnen til at kvinnen har gjort det!


Det finnes noen VELDIG få kvinner som har litt lite kjertlevev i brystene. Vi gir gratis informasjon, veiledning og støtte ved spørsmål omkring amming og morsmelk. Jeg har søkt her på amming og silikonpupper, men finner ingen svar om at det kan oppstå kapseldannelse.

Dette overrasker meg siden legen min sa det var sjanse for at vi som har silikon får kapseldannelse hvis vi ammer. Noen som har erfaringer med dette? Jeg tok stilling til akkurat dette da. Når minien kommer i mai er det to år siden jeg fikk brystimplantater, under muskelen. De første to barna fullammet jeg uten problem.


Amme med silikon - Selv om de fleste med silikon kan fullamme, er det alltid en risiko Her er forhåndsreglene du bør ta hvis du skal amme med silikon. Jeg har silikon og har ammet begge mine til de var mnd uten problem. Så amming mener jeg man har full rett til i det offentlige. Det er jo mat til baby`n, og de har like stor rett som alle andre å få spise uansett hvor man befinner seg. De aller fleste mødre gjør dette som regel på en diskret måte.


Planen var ikke få barn før om ganske mange år fremover da jeg var veldig ung med første. Komplett sortiment av termoplastisk polymer, masterbatch, silikon , polyuretan m. For en nyydelig liten prins du har! Gratulere så masse til dere begge #128578; jeg er selv veldig spent, har selv silikon.


Dette kan du få utfyllende informasjon om på konsultasjon hos plastikkirurgen. Når vi tenker på amming tenker vi som regel enten – eller. For brystopererte blir det gjerne både – og.


De fleste kvinnene vil være i stand til å delamme, men dessverre kan ikke flertallet regne med å klare seg uten også å gi tillegg, i hvert fall i perioder.

Men – all amming er bedre enn ingen amming ! Det er svært viktig at du som planlegger å få barn tenker nøye gjennom om du vil vente med å få lagt inn silikonimplantat til etter operasjonen. Er det lenge til du vurderer familieforøkelse eller kanskje du ikke ønsker barn kan du vurdere silikon som et alternativ. Jeg la inn silikonimplantater for tre å siden. Jeg har ei datter fra før, og henne fikk jeg før jeg la inn implantater, jeg fullammet henne til hun var fire måneder, men da var det desverre ikke mer melk igjen. Lurer du på om brystforstørring er det riktige for deg, anbefaler vi en konsultasjonstime med kirurg, der du kan få svar på alt du lurer på om brystproteser, silikon , amming og hvilket resultat du kan forvente deg.


Vi er ledende innen plastisk kirurgi på Vestlandet. Vi tilbyr alle former for kosmetisk plastikkirurgi. Det er jo ikke så god plass inni dem lenger, og melkekanalene og silikonen kjemper nok litt om plassen.


MATSTASJON : Mange kvinner er ukomfortable med brystenes strrelse og fasong etter graviditet og amming. Hvis man venter til etter avsluttet amming br det g tilstrekkelig tid til at brystene. Jeg er over 4 fikk silikon etter barn fordi jeg ammet alle tre i r.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg