tirsdag 3. november 2020

Wok med kokosmelk

Wok med currymarinert kylling, kokosmelk og cashewnøtter. Trykk på stjernene for å gi din vurdering. Takk for din vurdering! Del fisken i terninger.


Varm olje i en wok eller stor stekepanne, stek fisketerningene til de blir gylne.

Så tilsetter du rødløk, vårløk, paprika og squash, wok i ett par minutter før du blander inn kokosmelk , fiskebuljong soyasaus, hvitløk og finhakket chilli. En nydelig wok med rød curry og kokosmelk , deilige grønnsaker og masse smak. Hei, kjære Godt-leser! Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Wok kan serveres både med ris og nudler eller nanbrød.


En middagsrett som er enkel, rask og mettende, med en frisk smak av koriander. Velg ulike grønnsaker ut fra tilgjengelighet og hva du måtte ha liggende.

Nå kommer Findus med WOK og SAUS i ett! Enda enklere, og med masse smak. Vår nye wokpose Creamy Coconut Wok er full av gode, sprø grønnsaker som vannkastanjer, brokkoli og minimas, blandet med en kremet saus av kokosmelk. KOKOSMELK AVRUNDER SMAKEN. I tillegg til å bidra med alle disse gode egenskapene gir den også god næring: Ifølge BBC er kokosmelken rik på fiber, vitamin B, C og E, i tillegg til mineraler som jern, selen, kalsium og magnesium.


Ta opp grønnsakene. Rask og enkel wok hele familien vil digge! Magert svinekjøtt i strimler wokket med en gammel klassiker - kinakålen, gulrot og grønn paprika. Velg woksausen du liker best, vi har valgt en med hoisin.


Har eg masse ulike grønnsaker som burde brukes, blir det som regel wok til middag. Eg har laga mange varianter opp gjennom årene, men eg har en favorittwok som eg stadig går tilbake til. Rens løk og hvitløk.


Det er i min munn verdens beste krema kyllingwok! Kutt løk i båter, finhakk hvitløk. Ha olje i en varm gryte, og fres løken til den er blank. Rør godt så det ikke svir seg.

Tilsett karripasta og fres videre i 1-minutter. Småkok gryten i minutter. Prøvde ut denne i kveld og den var supergod.


Manglet litt “spice” som jeg liker i wok så neste gang skal jeg legge til en finhakket chili! Visst sausen er litt tynn (dette vil variere litt etter kva merke kokosmelk du bruker): bland ut litt maisenna i kaldt vatn, og tilsett i ein tynn stråle i woken medan den koker til passelig fylde. Legg hvitløk, chili, vårløk og ingefær i stekepanna eller woken.


Hell på kokosmelk og kyllingbuljong. Ha i kyllingen og la den koke med i ca. Strø over koriander eller bladpersille. Jeg anbefaler at du benytter ordinær kokosmelk for å få en best mulig smak på curryen din. Dersom du likevel velger å benytte en lettutgave må du erstatte kokosfettet med en nøytral matolje.


Oppskriften holder til porsjoner. Prøv denne nye vrien på vegetar wok med kokosmelk. Sjekk ut oppskriften på Nutrilett. Server gjerne med frisk koriander. Du må gjerne variere karribruken med Red curry og Green curry fra Thailand eller andre tørkede karrier fra india og Malaysia.


Dette er en oppskrift på en vegetarisk wok med kokosmelk og masse gode grønnsaker. Den inneholder under 6kalorier per porsjon og holder til porsjoner. For å lage en wok lav på karbohydrater kan risnudlene byttes ut med bønnepasta. Dette funker fabelaktig godt i brokkoli-, gulrot- og squashsupper.


Og særlig om du har i sitrongress også. Kokosmelk i supper. Piske krem med kokosmelk ! En kul twist - og melkefri -er å prøve dette på pannekaker og sjokoladekaker. Sett en boks kokosnøtt i kjøleskapet over natten. Sprø, friske grønnsaker med en litt sterk og litt søt peanøttsaus – enkelt å lage og så utrolig godt!


Wok kan varieres i det uendelige med ulike grønnsaker og sauser. Denne er med en typisk thailandsk peanøttsaus. Varier grønnsakene ut fra hva du har eller har lyst på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg