torsdag 19. november 2020

Ultralyd haugesund

Vi benytter UltraLyd for å diagnostisere årsaker til akutte og kroniske smertetilstander. I mange tilfeller kan UL erstatte en MR undersøkelse. UL er en ufarlig metode som ikke innebærer stråling og som også kan brukes i bevegelse for å se på funksjon av for eksempel sene eller en muskel. Maskin som smelter fettcellene i kroppen din med ultralyd. Ingen injeksjoner eller andre inngrep er nødvendig, ingen bedøvelse, antibiotika eller sykemelding behøves.


Du kan straks gjøre hva du vil etter behandlingen.

Bruker ultralyd til å sprenge fettcellene. Fettcellenes membran sprekker og fettcellene gjøres om til væske som kroppen kvitter seg med den naturlige veien. Når lyden passerer forskjellige vev i kroppen, blir litt av lyden reflektert tilbake som ekko. Ultralydapparatet sender lydbølger inn i kroppen. Ved hjelp av ultralyd kan en følge det ufødte barnets vekst og utvikling.


På våre klinikker i Haugesund (Raglamyr) og Aksdal utfører vi ultralyd -undersøkelse av muskel og led for å finne beste behandlingsløsningen for deg. Under en ultralydundersøkelse, kan våre fysioterapeuter og kiropraktorer se inn mot knokler og ledd. Jordmor gir konsultasjoner på Bleikemyr Helsesenter og Sentrum Helsestasjon.


Er ikke feit, men har mage, eller, ekstra fett på magen, så synes det er dumt å betale 900kr for å kanskje ikke få vite noe.

Norges største IVF klinikk med avdelinger i Oslo, Bergen, Stavanger og Haugesund. IVF, fertilitetsbehandling og gynekologi uten ventetid. Blant blodårene som undersøkes under helsesjekken er halspulsårer, hovedpulsåren i magen (aorta) og lyskearteriene som forsyner bena. Legen måler sirkulasjonen i blodårene og avdekker eventuelle åreforkalkninger og kolesterolavleiringer (plakk). Ekkokardiografi er en.


Det er fleire busstopp like ved og i nærleiken av Haugesund sjukehus. Unilabs Røntgen Haugesund. Se kontaktinfo, telefon, kart, veibeskrivelse, åpningstider, priser og ventetider, ansatte, og les.


BERTHA STORESUND (RevmaLegen) - Indremedisiner i Rogaland Legespesialister. Mer informasjon: Jeg er spesialist i både indremedisin og revmatologi. Har jobbet mange år på indremedisinsk avdeling, spesielt med kreft- og blodsykdommer.


Fornøyd kunde som deler sin erfaring med Alizonne. January av Stefanie Scholz Øfelt. Innlegget er skrevet av Tina Mittet som har gjennomført vårt Alizonne program. Diagnostisk ultralyd. Eksempler på tilfeller hvor ultralyd er nyttig i diagnostikk og utredning er ved nyoppdaget kul på halsen, ved endringer i stoffskifte eller for vurdering av blodårer på halsen ved mistanke om åreforkalkninger.


Vi undersøker og behandlar både polikliniske og inneliggande pasientar. Vi har akuttberedskap heile døgnet. 3D og 4D ultralyd.

Du får både bilder og filmsnutt av ultralyd -undersøkelsen sendt til din mobiltelefon. Du kan lese mer om vårt tilbud om ultralyd her. Kurs ved Ullevål pasienthotell.


Mange spørsmål melder seg når et barn skal komme til verden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg