tirsdag 9. juni 2020

Vegetar oppskrifter

Prøv en av våre vegetariske retter til middag. Enkelt og veldig godt. Bestill Mat hos Just Eat på nyttårsdag. Hundrevis av forskjellige restauranter. Se våre beste oppskrifter på nett.

Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett.


Vegetaroppskrifter som alle får til. Bla gjennom vår store oppskriftsbok med spennende, smakfulle vegan- vegetaroppskrifter. Finn oppskrifter på f.

Det er viktig at kostholdet vårt dekker kroppens behov for alle de næringsstoffene den trenger. Bruk bønner, linser, sopp og nøtter for å lage gode erstatninger for eksempel kjøttdeig, eller kjøp vegetarprodukter. Her har vi samlet våre oppskrifter til frokost, lunsj, våre middagstips og tilbehør. Vi har samlet et knippe vegetar -retter fulle av gode smaker. Har du en kjøttfri dag i uka, for eksempel kjøttfri mandag, finner du garantert noe du vil like her.


MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Det er lett å lage god og sunn mat uten kjøtt, fisk og så videre. Vår solide samling vegetariske og veganske oppskrifter inneholder godt utprøvde matretter til middag og lunsj, og både hverdag og fest!


På denne nettsiden vil du finne oppskrifter på deilig indisk vegetarmat. Alt er uten egg, men mye er også vegansk. Håper du finner masse inspirasjon her.


Den italienske minestronesuppen er kjent og elsket over store deler av verden, og finnes i et utall ulike versjoner. Her er det rom for individuell smak og alternative råvarevalg, men i en minestrone skal det alltid være bønner og tomat. Husk å sette av tid til å bløtlegge bønnene!


Vi benytter cookies for å gi deg en god opplevelse av siden.

Her finner du alle våre vegetariske oppskrifter. Ved å godkjenne kan du for eksempel lagre oppskrifter. Egne forsider for vegetar-oppskrifter.


I de ti årene eller så som er gått siden jeg begynte å bli mer bevisst på kjøttforbruket mitt, har jeg samlet et godt knippe oppskrifter jeg ofte går tilbake til. Mettende, naturlig sunne middager, som godt kan spises på en hverdag. Vennligst la dette feltet stå tomt.


Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre.


Denne gryten smaker kjempegodt og er dessuten veldig enkel å lage. Hvis du vil ha en sterkere variant tilsetter du mer chilipulver. Det er stor forskjell på ulike typer chilipulver og det er derfor viktig å smake til maten underveis. Denne retten kan gjerne serveres med nanbrød og raita. Toppet med sopp, cherrytomater, purre, blåmuggost og en tapenade laget av blant annet champignon og hvitløk, får du en smakfull middag enten til hverdags eller til lørdagskosen.


Stikk nellikspikrene i løken og legg den i en kjele sammen med linser, laurbærbla salt og vann. Pizzapaien er vegetar. En vegetar vårrull som smaker godt.


Det kan jo selvsagt varieres på innholdet, men vi bruker gjerne det vi har i kjøleskapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg