mandag 15. juni 2020

Troller barnevogn

Så fort det er i boks, er det egentlig bare å lete seg frem i vårt store sortiment, til det du er ute etter. Og vi tør faktisk så å si garantere at du vil finne noe som passer akkurat deg og ditt barn, vi har virkelig alt! Framhjulet er låsbart. God regulering på rygg. Håndbrems som går på bakhjul of regulering av skyvehåntak.


Sammenlagt vogn H-33cm.

Trillen er en liten barnevognsmodell du enkelt klapper sammen, ypperlig egnet for reiser og trange bymiljøer. Vi har et stort utvalg av triller med praktiske funksjoner, samtlige av dem levert av gode merker du kan stole på! Troller Jogger er en joggevogn med store lufthjul. Stropperegulering av ryggen. Stor kalesje og frontbøyle.


Fotbrems og håndbrems til forhjul. Vognen kan brukes opp til ca år. Regntrekk følger med. Jeg ville heller hatt vognen fra pakke 1.

Den sengen har også vi og er kjempefornøyde. Var på Rudo og testet disse vognene før Amalie kom, og den Hauck vognen er definitivt størt i bagen, enklest å legge sammen, greiest og bruke og inviterer til best soveplass når man går over til sportsdel. Regulerbar vogn- og gåsele som passer fra 0-år.


Selen kan brukes når barnet lærer å gå, samt holde barnet på plass i høystolen, i vognen og trillen. En reisevogn er en type barnevogn som er spesielt tilrettelagt for å tas med på reise. Egentlig kan hvilken som helst vogn være en reisevogn, men det som vanligvis menes med begrepet, er at vognen skal være lett, og at den skal ta liten plass når den er lagt sammen. En duovogn er en barnevogn som består av understell, hjul samt separat liggedel og sittedel, som festes rett til understellet.


Med liggedelen kan duovognen brukes helt fra fødselen, og med sittedelen til barnet har blitt for stort for vognen eller på annen måte vokst ut av den ved rundt to til tre års alderen. De to sistnevnte er ganske like i utforming, men kommer fra to ulike produsenter. Skal vi kåre en vinner, må det bli dødt løp mellom de to vognene som heter Bangkok.


All rights reserved. Barnevognhuset Rudo. I vår oppdaterte personvernerklæring beskriver vi hvilke opplysninger vi samler inn. Logg inn for å følge dette. Her kjøper du billig barnevogn Her er barnevogna billigst.


Vippestol med funksjoner: seng, stol og vippestol. En praktisk helårstrille for bybruk og småturer. Kalesje og frontbøyle.

Romslig sete med god regulering på rygg og fotstøtte. Bestselgeren TFK Joggster Twist er nå erstattet av den TFK Joggster Adventure som er på salg hos oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg