mandag 15. juni 2020

Tyren stjernetegn passer med

Disse passer sammen. Par med eksakt samme stjernetegn går godt sammen Det er nemlig ikke bare ett fasitsvar på hvilke stjernetegn som er den beste matchen. Ifølge Edut er sammensetningen av to mennesker med samme stjernetegn den mest åpenbare som vil funke. Horoskop kan avsløre om dere er en god match.


Tyren stjernetegn passer med

Her ser vi på stjernetegn som IKKE passer sammen. Finn ut om dere er en dårlig match ifølge stjernene! Det betyr at du som er skorpion enten gir av deg selv 1prosent, eller ikke i det hele tatt. Hvis man skal beskrive skorpionen med ett or er det lidenskapelig.


Skorpionen blir lett sjalu, så dette stjernetegnet passer best sammen med en type som generelt gir tilbake den samme lidenskapelige kjærligheten. Hvilket stjernetegn dere er født inn i, trenger ikke nødvendigvis å ha en stor innvirkning på forholdet. Men det kan være lurt å undersøke om egenskapene deres passer godt sammen eller ikke. Vælg dit eget stjernetegn nedenfor, og se hvordan du passer sammen med hvert af de andre stjernetegn. Hvordan passer tyren og tyren sammen.


Hvad siger stjernerne om et kærlighedsforhold mellem de to stjernetegn. Har en tyr det en tyr behøver. To tyre er ikke altid det mest spændende parforhol for begge er til den hjemlige tryghed og foretrækker sikkerhed fremfor eventyr. Men passer du sammen med din partner på dette punkt? Herunder kan du finde ud af, hvilke stjernetegn der passer sammen, hvilke stjernetegn du skal holde dig fra, og hvilke der er de bedste i sengen… Nogle stjernetegn passer særdeles godt sammen, mens andre slet ingen kemi har sammen på dette område.


Tyren (fra latin Taurus) er et stjernetegn og et stjernebilde. Mennesker født mellom 20. Nøkkelord Jeg har.


Er du født i Tyren ? Da er du stabil pålitelig person, lidenskapelig partner, kunstnerisk, rolig og konkret. Men du har også tendens til å være påståelig og sta, grådig og materialistisk. Tyren er rolig, stabil og tålmodig – men kan også være stædig. Du holder af ejendele – så meget at du holder fast med næb og kløer til det, som er dit.


Du søger nemlig sikkerhed og bestandighe lige så meget som nydelse og selvforkælelse. Ditt stjernetegn fortell mye om deg eller den du ønsker å bli kjent, og hvert stjernetegn skal man tilnærme seg forskjellig. Lykke til – her starter jakten! Tyren er utrolig pågående og der andre gir opp forsetter de videre, solid og bestemt akkurat som tyren.


Tyren stjernetegn passer med

Tyren er kjent for sin stahet og det er ikke alltid stahet er en dårlig ting, dette kan få tyren til å gå imot andre sterke karaktertyper. De liker ikke endringer og trives med gjenkjennelige og rutinerte hverdager. Kanskje du ser for deg den typiske mannlige tyren som en rolig, praktisk sjel, fornuftig og nedpå jorda som et gammelt skopar. Og det stemmer, han er det. Du kan også se at han er treg til å handle, gjennomtenkt og forsiktig.


Vil du finde ud af, hvad der ifølge astrologien er dit perfekte kærlighedsmatch? Så er du landet det helt rigtige sted. Skriv dit eget stjernetegn og ham den sødes stjernetegn ind herunder, og find ud af, om jeres stjernetegn passer godt sammen.


Hvis du vil vide endnu mere om dit stjernetegn , kan du se dagens horoskop her. De blir heller ikke så lett sinte, men hvis de først blir sinte har de lett for å eksplodere. Tyrer har til tider behov for å være helt alene, og kan surmule hvis de er misfornøyd med noe. De er ikke oppfarende og er heller ikke smålige.


Kjennetegn for Tyren Tyren er født: 21. Den typiske TYR er rolig, selvbevisst, utholdende og prinsippfast. Tyren er jordnær og driver ikke med luftige tanker, men tenker og arbeider med jordnære ting, for å oppnå konkrete resultater. De har et naturlig anlegg for å organisere, systematisere og lede. Beste seksuelle match: Tyren , Krepsen, Jomfruen, Skorpionen og Steinbukken.


Tyren stjernetegn passer med

Vekten - forspillet er en egen kunst (23. september - 21. oktober) Med vekten kan du leve ut alle dine seksuelle fantasier. Det er ikke noe han ikke er med på å prøve - såfremt du leder an. Forspillet hans er nesten en egen kunst, og han bruker god tid. Det handler altså om, hvilke stjernetegn du passer sammen med som Partnere i Kærlighed.


Hvem skal du bevidst prøve at score, så I bliver ”a match made in heaven”? Du må ikke læse dette som en facitliste…” At to stjernetegn passer sammen rent astrologisk, er dog ingen garanti for, at de også passer sammen i virkelighedens verden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg