onsdag 3. juni 2020

Smerter i klitoris

Har de siste ukene hatt vondt i selve klitoris eller området rundt. Smertene har gått litt opp og ne men det er vondt når jeg tar eller presser på området. Har undersøkt litt på nettet, men har ikke funnet noe som kan hjelpe. Lurer på om det kan være noe alvorlig eller om jeg bare er blitt øm e. Har lest en del om vestibulitt, og jeg synes symtomene både stemmer og ikke. Smerten strekker seg mellom urinrøråpningen og klitoris.


Det er på en måte helt på midten, som en strek mellom disse to nevnte punktene. Klitoris smerter kan ha mange årsaker, inkludert traumer til området, perifer nerve eller arterie problemer og vaginal infeksjon. En årsak ofte oversett av leger er tilstedeværelsen av myofascielle triggerpunkter i bekkenbunnsmuskulaturen. Men jeg klarer nesten ikke ta den inn fordi jeg får så vondt.


Dette er ikke noe mensen smerte greier. Jeg fikk mensen i dag. Stikkende smerter i brystet, bør jeg snakke med legen igjen? Smerter i øret etter jeg hoppet i basseng, pipelyd fra øret. Har vonde smerter i brystkassa og det gjør vondt å puste.


Kløen på klitoris hadde hun ingen forklaring på, men samtidig vil jeg si at hun ikke tittet på området noe særlig når jeg var på undersøkelse. Kjæresten min har aldri fått orgasme. Hun nyter forspillet og blir våt og kåt, men i stedet for orgasme får hun enormt vondt i klitoris. De fleste tilfeller er ufarlig, men stikkende smerter , noe som føles som knivstikk i underlivet, kan selvfølgelig være skremmende og ubehagelig. Men slik jeg forstår deg har følelsen i klitoris tidligere vært normal, og at den nå gradvis har blitt redusert siste tiden.


Den nedsatte følelsen kan ha kommet som følge av stress eller redsel for nye smerter etter episoden med nedre magesmerter som du beskriver. SVAR: Hei Takk for at du skriver inn til ung. Det høres ut som du har det vondt nå, og derfor kjempe fint at du tar kontakt og starter prosessen for å få det bedre.


Nå har jeg i snart tre uker hatt smerter i klitorisområdet. Det er vanskelig å si bestemt hvor det er, men det er en slags verking rundt og på klitoris , og bak skambenet. Har du hørt om så langvarig smerte før, og når bør jeg oppsøke lege? På grunn av typen smerter hun har, er hun redd det kan skyldes vulvodyni.


Overdreven vask eller overdreven bruk av parfyme og annen kosmetikk er også negative stimulus, kan til slutt føre til smerter i klitoris. Nevritt noen ganger kan påvirke klitoris , mest vanlig i diabetes-indusert nevropati. Bruken av små doser av fentiaziner kan forårsake en viss grad av lindring av symptomene. I tillegg kan smerter i klitoris oppstå av grunner som er relatert til tilstanden til kroppen som helhet, for eksempel i en sykdom som diabetes mellitus. Har sm klitoris etter jeg fjernet håret nedentil.


Smerter i klitoris

Brukte barbermaskin og hårfjerningskrem (Veet) der maskinen ikke kom til. Mulig at det er grunnen til smertene, men vil det bli bra igjen? Der kan de finne ut om det er en infeksjon, en hudlidelse eller en skade som gjør at du har vondt i klitoris ov.


Plager fra de ytre kjønnsleppene kan stamme fra huden, fra kjønnsorganene, fra urinveiene eller tarmsystemet. Hva kan årsaken være, og når bør du ta kontakt med lege? Les mer om dette i NHI. Akutte plutselige smerter blir man alltid forskrekket over.


Smerter i klitoris

Mer kroniske smerter som kommer igjen og igjen kan selvfølgelig også være foruroligende. Derfor er det gjerne en god ide å kontakte legen og kanskje bli undersøkt, så du kan få en forklaring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg