tirsdag 22. desember 2020

Vognteppe ull

Vognteppe ull

Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse på produktet du ønsker. Babyteppene kommer i flere størrelser og holder både store og små barn varme.


Ullteppene er godt å ha som vognteppe , i sengen, med på reiser eller å tulle seg inn i på sofaen. Teppene er laget i økologisk og ubehandlet ull og er derfor helt fri for farlige kjemikalier. Koksgrå nr 1ca nøster Hvitt nr 1ca nøst. Strikkefasthet: m glattstrikk i bredden på pinne nr måler ca cm.


Husk at strikkefastheten må holdes hvis resultatet skal bli vellykket. Baby Ull , Freestyle, Lerke, Stork. Dale Garn, Kari Haugen, Olaug Kleppe, Lise Olsnes. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift.


Vognteppe ull

Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Vibbedille Tananger, Rogalan Norway HEI! Eg heter Vibeke, er fra Stavanger, gift med Ali, sammen har vi Amira på og Jr på 14.


Elsker å strikke og gjør det stort sett ALLTID! Du kan så klart strikke dette babyteppet i bomull dersom du ikke trenger den ekstra varmen som ull gir. Alle babyer vil være lykkelige for å bli pakket inn i dette vakre, myke baby pleddet, og selvsagt vil også du føle gleden ved å pakke dette pleddet rundt din kjære, lille nyfødte baby. Inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til valgt størrelse.


Designet av det Norske babymerket Easygrow, vil Grandma Knitted Teppet i Blått Melange være en fin favoritt for å holde den lille en varm denne sesongen. Utformet med myk og pustende ull. Vi leverer dette hjem til deg på 1-dager.


Du finner også informasjon under hvilke strikkepinner og evnt hvilket tilbehør du trenger til dette nydelige plagget. I går fikk jeg festet de siste trådene på Mariusteppet jeg har strikket i Smart. Teppet er strikket på rundpinne og klippet opp i etterkant. Flere krabbetepper, også kalt krabbematte, som babyen kan øve seg å rulle fra rygg til mage på.


Kosetepper, vognpledd og babytepper, i fleece, ull og bomull, som varmer babyen i vognen og sengen. Alle med fine barnemotiv av elefanter, ugler, hjerter og selvfølgelig Fantorangen. DUO inneholder merinoull og bomull.


Mykt som bomull – varmt som ull ! Alternativ til dem som synes at ull klør. Plagget må vaskes separat. Gratis frakt ved kjøp over kr 800. Se vårt utvalg her. Nydelig vogn teppe til de små.


Vognteppe ull

GARNALTERNATIV: Alpaca Fine ( ( superfine Alpaca- highland wool), nøster à g. Anine Olsbø Hjelle i Ålesund. Gjerne legg ved link til ferdige te. Et fantastisk håndlaget vognteppe med ugler på gren. Produsert i nydelig tovet ull og silke.


Vognteppe i ull kjøpt hos Sydvesten selges billig! Produsert av UNIKUM som er en arbeidsmarkedsbedrift i regi av Kirkens Bymisjon og Oslo Kommune. Unikums hovedoppgave er å tilby mennesker uten arbeid nye muligheter i arbeidslivet. Avklaring av arbeidsevne og kvalifisering mot et ordinært arbeidsliv. Personlig baby pledd med navn, fødselsdato, vekt og lengde.


Vognteppe ull

Pleddene er laget i økologisk bomull og er allergitestet. De finnes i flere ulike farger og alt dette gjør at pleddene blir helt unike for hver enkelt liten eier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg