mandag 19. oktober 2020

Treningsprogram hjemme styrke

Enkle og effektive styrkeøvelser for hele kroppen som du kan trene uten tilgang til utstyr. Her presenteres styrkeøvelser for hele kroppen Alle øvelsene kan gjennomføres uten tilgang til utstyr. Det kan være sommerferie, juleferie, økonomi eller andre årsaker.


Du kan uansett komme langt med å trene hjemme , enten det er for perioder eller fordi terskelen for å trene sammen med andre er for høy akkurat nå. Jeg har snekret sammen et treningsprogram med forskjellige øvelser som kun krever et minimum av utstyr. Tren hjemme uten utstyr.

Ved å bruke kroppen – og din egen kroppsvekt – kan du gjøre mange øvelser som gir deg en god økt egentrening styrke. På denne siden finner du det styrketreningsprogrammet som passer for deg og dine ambisjoner. Her finner du et komplett treningsprogram som er.


Dette treningsprogrammet med egen kroppsvekt er perfekt enten du ønsker å trene hjemme ,. Har du et godt treningsprogram som du selv har hatt suksess med? Del det med andre da vel! Stort utvalg av treningsøkter for løping, HIIT, styrke , hjemmetrening mm.


Kardio-trening hjemme : Sirkel med øvelser som får fart på blodpumpa!

Vi har gjort det enkelt for deg som vil ha motiverende og effektive øvelser både for trening i studio og hjemme. Last ned GRATIS her via app eller pdf! Det er viktig å fortsette å trene når man blir eldre.


Men hva slags type trening er mest gunstig for de ulike aldersgruppene? De ferskeste innenriksnyhetene. Hold deg oppdatert med ABC Nyheter. Fullkroppsprogram som kan utføres hjemme.


Ingen treningsmaskiner brukt, kun løse hantler og en flat benk. Studer nøye hvordan øvelsene gjøres i videoen. Et godt treningsprogram vil sende sterke signaler til kroppen din om at den maten du spiser (gitt at den er av høy kvalitet) vil føre til at du enten bygger muskler, forbrenner fett, eller begge deler. Oppå dette kommer en økning i styrke , som en naturlig respons til at du løfter progressivt tyngre vekter. Innta gram protein pr kg.


Et par håndvekter med løse skiver er alt du trenger for å lage ditt eget treningssenter hjemme. Muskuløse overarmer er det ultimate symbolet på styrke. For å få mer muskuløse overarmer må du trene både forsiden (biceps) og baksiden (triceps).


Det er faktisk triceps som raskest gir synlige resultater. I boken viser jeg deg hvordan du kan få gjennomført gode og effektive treningsøkter på under minutter, med lett tilgjengelige og rimelige hjelpemidler. Det finnes mange bra treningsprogram primært for kroppsbygging, muskler og styrke , men få som egner seg til å både bygge muskler og brenne fett samtidig.

Disse styrketreningsprogrammene kan du bruke uansett om du trener hjemme eller på et av våre sentere, og om du føler at du vil ha et treningsprogram styrke som er mer skreddersydd for deg og den formen og treningsbakgrunnen du har anbefaler vi å ta kontakt med en av våre flinke PT-er og få satt opp en plan som fungerer for deg. Da er det bare å sette i gang. Dersom du trener styrke , bidrar det til å bremse det aldersbestemte tapet av muskelmasse og styrke. Det kan redusere risikoen for beinskjørhet, og det reduserer risikoen for skader dersom du skulle falle, ettersom vektbærende trening gjør skjelettet sterkere og gir høyere beinmineraltetthet.


Styrketrening er også positivt for skjelettet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg