onsdag 21. oktober 2020

Tubesokker oppskrift voksen

Nydelig og praktiske sokker til minstemann. Bonus: De faller ikke så lett av. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY.

Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Så strikker du fem rette masker og gjentar dette ut omgangen.


Hvis det ikke går helt opp med maskene på slutten, er det ikke så sykt farlig) 2. Fikk plutselig sansen for tubesokker. Da jeg mange ganger synes det er vanskelig å strikke riktig størrelse til barnebarna som vokser hele tiden og forandrer seg. Fine enkle sokker å strikke og her kommer oppskriften , hvis flere har lyst å prøve å strikke slike.

Størrelse: Barn (Dame) Herre. Legg opp på strømpepinner nr. Disse sokkene er strikket i restegarn som ble igjen etter at jeg strikket den lilla jakken Elle melle.


Tubesokker Sokker uten hæl med god passform og som er svært enkle å. Dersom vi får beskjed om at det kan være en feil i en oppskrift , vil vi gå igjennom oppskriften på nytt og rette eventuelle feil. Dette vil normalt ta 7-dager. Voksen Barn Tennis Sportsokker Bomullsokker Vintersokker Ullunderty. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter p sokker og strmper til voksne og barn. Babyteppe (Babyvotter eller tubesokker (Bokmerke-blomst (1).


Vi har mange hundre oppskrifter som vi har laget opp. Siste julegaven var ferdig 4. Enkel sokk uten hæl! Dermed har det blitt tid til litt småstrikk uten tidsfrist. Venninna mi fikk en sønn i sommer, og jeg har tidligere strikket et babysett i Kongsemnemønster fra Dale Garn, men nå var ønsket om litt større sokker siden pjokken vokser fort.


Snurresokker eller spiralsokker eller tubesokker (kjært barn har mange navn) er sokker uten hæl.

Det betyr at du ikke trenger å tilpasse størrelsen på foten i forhold til hvem du strikker til, noe som er veldig praktisk når du strikker til folk du ikke kjenner så godt! Det finnes tusenvis av oppskrifter på sokker, men skal man virkelig holde varmen under støvler, er det enkle ofte det beste: Trauste raggsokker. I følge ble raggsokker opprinnelig strikket av ullgarn ispedd en andel geitehår (ragg).


Vi legger vår stolthet i at våre oppskrifter skal være feilfrie og enkle å forstå. I Den store sokkeboka finner du unike og kreative oppskrifter på fargerike sokker til barn og voksne. Mønstrene spenner fra helt enkle striper, til blomster, dyr og figurer.


Dersom det ikke blir gjort rettelser på oppskriften , betyr det at vi ikke kan finne noen feil. Perfekt å ha på skolen eller til. Badebukse produsert etter personlige mål til barn og voksen med inkontinens. Består av ytterbukse- foliert jersey som er vanntett men pustende, samt en. Slik kan du lære å strikke sokker , enkelt og greit.


Oppskriften passer til disse garntypene: Garnforbruk. ENKEL sokkeoppskrift for tynt garn VOKSEN. Lilla tubesokker i Gjestal baby ull Strikket vrangborden i restegarnet i lys lilla og resten av sokken i den mørkere lillafargen.


Er fornøyd med resultatet, og ettersom sokkene ikke har noen hel får de litt lenger levetid enn de andre ullsokkene som minstejenta vokser fra i en rasende fart. Har gjort mitt første forsøk på tubesokker , må si jeg ble veldig fornøyd. Er med på Strikkeverden sitt NFI prosjekt som går ut på og strikke til alle Nyfødt intensiv avd.


Jeg har tidligere langt ut min egen oppskrift på herresokker. Sokkene slo veldig an, derfor har jeg tilpassa oppskrifta til damestørrelser. Alle strikkeoppskriftene er tilpasset våre Trysilgarn.


Trysilgarnet holder høy kvalitet og flere av garnene er tilpasset sensitiv hud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg