tirsdag 20. oktober 2020

Strikke enkel kjole baby

Besøk Boozt i dag og finn din favoritt blant de kjente og gode kvalitetsmerkene. Fine styles på Boozt! Vi har mange styles hos oss! Finn fine kjoler her! Siste mote til riktig pris.


Gjett om eg skal strikke KJOLE (R)!

Her finner du et bredt utvalg av flotte strikkeoppskrifter til enhver anledning til dame, herre, barn og baby. Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her! Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer.


Strikk til nyfødt og baby. Våre oppskrifter sendes per post. Vis som Grid Liste. Er ikke spessielt flink til å strikke så jeg trenger et lett mønster.

Er det noen som kan hjelpe meg? Hva skal jeg strikke til babyen? Det kan være fristende å kaste seg over søte kjoler eller bittesmå tøfler men en god idé er å tenke litt på hva babyen faktisk kan bruke. Babyteppe: Her kan alle være med.


Et babyteppe er supert for både en nybegynner og for den garvede strikker. Husk å strikke det passe stort til å tulle inn en baby i. Eg vil aller helst kun strikke babyklede, rett og slett fordi det er søtt og det går fort. Problemet er berre at eg ikkje har nokon å gi det bort til foreløbig, men det har eg løyst med å oppette ei gåve-eske som alt dette blir plassert i. Design by Marte Helgetun så dagens lys 30. Det startet med en enkel blogg, og utviklet seg raskt til å bli til så mye mer.


I dag jobber jeg som designer og strikkebokforfatter på heltid. I nettbutikken selger vi alle mine bøker, hefter og oppskrifter. Noen oppskrifter fortjener å være gratis, for hvem trenger vel ikke en kjappstrikka lue og et par deilige tøfler? Last ned og kos deg med å strikke disse - de er supre gaver og fine til både han og henne. Venter du barn til vinteren?


Med disse enkle strikkeoppskriftene kan du lage babyklær som varmer den nyfødte i kulda. Du kan velge deg ut ett av plaggene, eller gå inn for å strikke hele settet. Flere fine strikkeoppskrifter finner du på Sandnesgarn.

Oppdag det siste innen kjole nå. Tid for å strikke baby klær. Jeg har oppgradert nok et dukkesett på w ww. D Isabell og Isak, der kan du se mange detaljbilder av samme sett i dukkestørrelse.


Dette er et veldig enkelt babysett hvor jeg har strikket inn små trekanter strikket i dobbelt perlestrikk. Størrelser: 0-(3-6) 6-mndr. Ja, så er vi så vidt kommet i gang med en side for babyklær.


Vi vil forsøke å oppgradere noen av dukkemønstrene eller deler av dem til babystørrleser. Denne gangen har jeg valgt å strikke et helt nytt sett til baby. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner.


Man vil jo strikke ALT skal vites! Lær å strikke med strikkeskolen. Dette er en side både for deg som vil lære å strikke , og for deg som ønsker inspirasjon. Har du forresten sett boken Med hjerte for strikk?


En omgang masker går unna når omkretsen er beregnet på et splitter nytt lite menneske. Med den største fornøyelse og den minste innsats, skaper du vakre babyplagg med fine detaljer og glade farger. Garnkvalitetene alpakka, ull og bomull er naturlige og dermed myke og behagelige for den lille.


Heftet er utgått og kan lastes ned gratis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg