fredag 16. oktober 2020

Trygg sprinkelbeskytter

Trygg sprinkelbeskytter

Promilletester fra tomtop. Rask og enkel avlesning. Trekket gjør sprinkelbeskytteren mykt og behagelig. Fyllet beskytter barnets hode når det treffer sprinklene på sengen eller lekegrinden. Den myke sprinkelbeskytteren beskytter barnets hode og gjør det mulig for barnet å puste fritt, selv om det ligger med nesen mot sprinkelbeskytteren.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. God søvn er viktig for alle i familien. Sover babyen godt, sover også mor og far godt.


Med dette mener vi at babyens sikkerhet er den viktigste prioriteringen man gjør i et barnerom. Breathable Baby netting sprinkelbeskytter til vugge. En forskningsrapport i The Journal of Pediatrics viser at faren for krybbedød øker drastisk ved bruk av myke sengekanter i sprinkelsengen.


Trygg sprinkelbeskytter

Derfor har alle sprinkelsengene våre gjennomgått omfattende tester og overholder de strengeste sikkerhetsstandardene i verden. Alle har avrundede kanter og sprinkler i trygg avstand til hverandre – og er lagd av ikke-skadelige materialer og utførelser. Våre sprinkelsenger har justerbar bunn slik at sengebunnen kan brukes i to høyder. Plassere barnet på en trygg plass (for eksempel i en lekegrind), fremfor å bære det opp og ned trappen, når dette ikke er nødvendig.


Sørge for å holde trappen ryddig, og fri for ting man kan snuble i eller tråkke på. Ikke bære andre ting samtidig som du bærer barnet. Bærer du flere ting, er det lettere å miste balansen. Sengekanten fra Done by Deer skaper en trygg og komfortabel soveplass til barnet.


Trygg sprinkelbeskytter

Sengekanten skaper et lunere og trykkere miljø hvor barnet lettere kan falle til ro. Sengekanten er 350cm lang og vil derfor passe perfekt i enhver 60x120cm sprinkelseng, men kan også justeres til å passe i andre størrelser. Mønster: Tiny Tatty Teddy.


En trygg sengekant i stoff som puster. Du finner også andre Soverom produkter fra Geggamoja hos Lekmer. IKEA - SKÖTSAM, Stellematte, hvit, De første bleieskiftene kan føles som en stor utfordring, men med et mykt stelleunderlag blir øyeblikket både trygt og komfortabelt for deg og den nyfødte babyen. Perfekt å ha på stellebordet hjemme og lett å ta med på tur. Passer til alle stellebord fra IKEA.


Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 3dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. En sengerand er med til å skape trygghet og komfort for ditt barn, når tiden setter søvn på den lilles dagsorden.


Når din baby skal fra sin trygge bærebagg og ned i en stor babyseng, kan det være en omveltning. Derfor kan en sengekant være med på å skape en hyggelig og trygg avskjerming til resten av verden. Les også: Sørg for at babyens seng er trygg.


Det optimale er å bare ha en go trygg , ren og fast madrass og en lett dyne som passer til barnet, legger hun til. LES OGSÅ: Spebarnsdødeligheten faller. Gjennomgår sitt sortiment.


Sengebeskyttere til sprinkelsenger selges i mange interiør- og barneutstyrsforretninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg