torsdag 8. oktober 2020

Tavlemaling jotun

På utkikk etter tavlemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Spesialutviklet matt maling for tavlebruk. Malingen er vannbasert og har en slitesterk overflate som er lett å skrive på.


Tavlemaling jotun

Finnes i mange fine farger. Mal en tavle direkte på veggen. Vår tavlemaling henvender seg til alle som ønsker seg mer kreativ frihet i hjemmet.


Med en malt tavle slipper du å styre med å henge opp, lage hull i veggen eller bruke tavlestørrelser som ikke passer for deg – for her velger du størrelsen på tavlen helt selv. Ideell for bruk på treverk, metall, plast, gips og de fleste andre overflater. Fin under fototapet eller tavlemaling. Først tre strøk med magnetmaling. Dessverre ble det så ruglete at det ikke ble pent da jeg malte med tavlemaling over.


Det endte med at jeg helsparklet veggen med et tynt lag, slik at sparkelmassen fylte ut mellom ruglene. Deretter malte jeg faktisk med Jotun Pure Color som ga en mye finere overflate enn tavlemalingen jeg brukte først. En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger.


Ha en herlig søndag! Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Kjøp på nett eller i butikk.


Tavlemaling jotun

Jotun anbefaler at man i tillegg til Teknisk Datablad (TDS) også ser på Sikkerhetsdatablad (SDS) og Forvaltning, Drift og Vedlikehold (FDV) for dette produktet. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Vi har innemaling og sparkel til alle behov. Grunning, gulvlakk, veggmaling, innendørsbeis og mer til. Ekstra strøk med magnet maling. OG den må OVERMALES! Dersom du skal ha magnetmaling f. Gi nytt liv til møblene du allerede har med Quick Bengalack.


Tavlemaling jotun

Det er også mange som maler over magnetmalingen med tavlemaling , noe som skal fungere veldig bra. Tavle maling må oppå! Da får man en oppslagstavle man både kan skrive og henge ting på. Andre produsenter av magnetmaling er blant annet Beckers og Flügger.


Du kan også male en hel vegg med magnetisk maling, og enten beholde den i malingens farge eller overmale den med annen veggmaling i ønsket farge. Din malingsekspert på nett! Magnetmaling kan også brukes under fototapet eller tavlemaling.


Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Prøv vår interaktive fargevelger. Finn ut hvor mye maling du trenger.


Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg