onsdag 7. oktober 2020

Topplate malm kommode

Alltid lave priser og et stort utvalg! Nye deals hver dag! Gi rommet ekstra personlighet med en kommode. Er du på utkikk etter møbler med enkelt og stilrent design?


Da kan MALM -serien være noe for deg.

Serien er full av smarte ideer, som oppbevaring under senga og en kommode som også fungerer som nattbord. Møblene i MALM -serien kommer i flere farger. Derfor følger det med et beslag for å feste kommoden i veggen.


Overflaten i finer gjør at denne kommoden bare blir finere med årene. Skuffene som er enkle å åpne og lukke har uttrekksstopp. Vi trodde aldri at en toåring kunne få en lav kommode på centimeter til å falle og kvele ham. MALM -serien består av kommoder, senger med og uten oppbevaring, nattbor sminkebord og arbeidsbord.


Finnes i mange farger, velg din favoritt.

Flott kommode med skuffer selges grunnet plassmangel. IKEA NORDLI Topplate og sokkel. Malm kommode fra ikea – skuffer. En stilren kommode med svært god oppbevaringsplass.


Solide skuffeskinner med selvlukkende funksjon og demping som sørger for at man kjenner kvaliteten. Husk at du også kan bestille LED belysning til skuffene, du vil da få et eksklusivt preg. Tørker støv daglig omtrent, ALT er synlig. Har kommode og nattbord i lys eik, på disse ser man aldri støv.


Tror dere en topplate av denne sorten kan gjøre støvet mindre synlig? Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Naia er en stilren kommodeserie uten håndtak, som gjør at den passer inn sammen med de fleste stiler.


To av skuffene er ikke helt tette forran – se glippe på bildet. Fås med folie- eller høyglans lakk overflate. Uttrekk i skuffer og 22mm topplate.


Fra kjedelig og utdatert – til personlig og lekker kommode ! Heldigvis er gjenbruk blitt en trend!

Det er in å sette sitt eget preg på både klær og interiør, og vi handler brukte ting som aldri før i second hand butikker eller på loppemarked. Da la vi merke til en produktfeil som gjorde at vi ikke kom oss lenger uten at vi måtte borre nye hull selv. Litt vanskelige skuffer som ikke vil ut noen ganger, men ellers så er den.


Derfor har vi på Chilli samlet et bredt utvalg av kommoder i forskjellige stiler, materialer og farger. Hos oss finner du alt fra en vakker rokokko kommode i valnøtt eller en gustaviansk kommode i mørkebrunt tre, til en stilren og moderne kommode i hvit eller svart høyglans – for å nevne en brøkdel av de kommodene vi har i vårt sortiment. Hatt denne kommoden i knappe mnd og noe mer ustødig møbel har jeg aldri sett maken til. Greit om du skal ha den stående en plass og oppbevare noe du sjeldent trenger, for denne tåler tydeligvis ikke bruk.


Denne gamle kommoden fant jeg på bruktbutikken til den nette sum av kroner. Klart den skulle få bli med hjem! Maling er tryllemiddel for slike slitne møbler. Kommoden ble ny med maling!


Så lenge formen på møbelet er fin, er det mye som skal til for at ikke resultatet blir vellykket etter en god runde med Jotun Husvask og et par påfølgende strøk maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg