onsdag 5. august 2020

Ullpledd baby

Ullpledd baby

Kule tepper til ditt barns rom! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Ullpledd - Best pris i Norge!


Gratis frakt fra 6kr. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Vi har derfor strikket ullpledd til baby i den mykeste merinoull av høyeste kvalitet. Strikkemønsteret er den samme oppskriften som i resten av kolleksjonen vår – luftig strikk som sørger for at ullpleddet varmer og puster.


Helseteppet finnes i mange forskjellige farger som du også kan finne i resten av kolleksjonen ull til baby. Varmende og behagelig ullteppe til baby. Babyteppe i 1 merinoull som er lunt, mykt og behagelig for de aller minste. Ull absorberer fuktighet og skaper en isolerende effekt så barnet holder seg behagelig varm og tørr. Vil man ha tepper og pledd til barn og baby , er Jollyrooms online-sortiment rett sted å lete.


Ullpledd baby

Vi har massevis av tepper som både ser godt ut, og som er lune og deilige for de små. Vi har fleecetepper og ulltepper, både med stilren og seriøs design, og med barnevennlige og skrullete motiver – det er bare å velge og vrake. Det er flere myke krabbetepper med artige motiver, som tåler både vaskemaskin og trommel. Flanellfleece er ikke like varme som ullpledd , men varmere enn vanlig fleece. Tåler også maskinvask.


Helsetepper for baby inneholder bambus og har antibakterielle egenskaper. Personlig baby pledd med navn, fødselsdato, vekt og lengde. Pleddene er laget i økologisk bomull og er allergitestet. De finnes i flere ulike farger og alt dette gjør at pleddene blir helt unike for hver enkelt liten eier. Et pledd varmer hele året, enten det er en kald vinterkveld i sofakroken, eller en kjølig sommerkveld på terrassen eller i hagen.


Ullpledd baby

Vi har både ullpledd , fleecepledd og pelspledd som passer godt både inn og ute. Se våre ullpledd , fleecepled pelspled vattpledd og strikkede pledd. Varm og myk pledd er kanskje den beste gaven man kan gi til en baby.


De har flere alternativer til personlige og unike gaver og Dere skal selvfølgelig ha innblikk i utvalget. Jeg har lyst å starte med disse nydelige og personlige babypleddene. De leveres med navn, fødselsdato (også klokkeslett hvis ønskelig), vekt og lengde. Myke og varme pledd til barn og baby i økologisk ull. Fine å ha i sengen eller i vognen.


De største pleddene kan f. Kjempepopulære babypledd. Her finner du nydelige, myke, kløfrie ullpledd til barn og baby. Herlige myke ullpledd i 1 ull - En personlig gave till babyen.


Ditt sted for alt du trenger til barnet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg