torsdag 6. august 2020

Passfoto bergen

Du får fire passfoto som kan brukes til bl. ID-kort, visum og pass (for små barn). Timebestilling, endre eller avbestille time, fornye passet, priser, pass til barn og ungdom, fullmakt, nødpass, mistet pass, opplysninger i passet og åpningstider.


Du kan ta passbilde i alle våre butikker. Det er bare å stikke innom – du behøver ikke å bestille time på forhånd!

Dersom vi klarer det er alt i orden. Klarer vi ikkje å ta bilde av barnet i passkiosken og de ikkje har med eige passfoto , må de bestille ny time. Tast inn ditt telefonnummer eller referansenummer i automaten ved.


Her får du tålmodig hjelp til bildebestilling, innramming, fotorestaurering og bildebehandling, eller kanskje du bare vil bruke det som et hentested for dine bildeordre. Adresse og kontaktinformasjon finner du her. Kommer i pakker på stk.


Passfoto i x cm.

Bildene trykkes på 10x15cm fotopapir med kuttelinjer. Postgang 3-dager. Japan Photo er kjent for høy kvalitet, stort utvalg og lave priser på fotobøker, kameraer og fotoutstyr. Bestill på nett eller besøk oss i butikk. Logg inn for å følge dette.


Fotograf Reimers Atelier. Trenger du et nytt passfoto ? Kom innom, så fikser vi det for deg! Pick-up-point for kamera. Flyfoto, rammer og innramming. Du må selv kontrollere hvilke spesifikke krav som stilles til de bildene du skal ha, dersom du skal ha bilder som er til annet enn norsk pass.


Så komme til Åsane Storsenter og prøv vår nye fotoautomat. Det gjelder ikke spesielt for bildet, men mer for reglene som gjør det til et passfoto. Her går vi gjennom reglene for at et passfoto skal bli godkjent.


ELITE FOTO LAGUNEN hjelper deg å ta vare på livets viktigste øyeblikk!

Vi hjelper deg bla. Oasen Storsenter - Sentertjenester. Turistinformasjonen finner du på samme plass som Informasjonen. We use cookies on our website.


By using our website, you accept that information about your visit will be stored in your web browser. Og har siden oppstarten blitt kåret til årets fotograf i Bergen fotograflaugs konkurranse hele ganger. Bergen Storsenter er et kjøpesenter med butikker midt i Bergen sentrum, åpent 9-21(18). Noen butikker og spisesteder har utvidede åpningstider.


Jeg tok passfoto av meg selv for noen måneder siden. Jeg brukte bare en hvit dør (uten profiler) som bakgrunn. Lot den stå en tanke på skrå slik at jeg ikke fikk refleks fra blitsen). Tok utsnitt av bilde slik at det passet med Politiets krav, og skrev det ut i riktig størrelse på min Canon blekkskriver. Dette ble godkjent uten problemer.


Litteraturhuset Bergen - Østre Skostredet 5- Bergen. Bli med på lesesirkel! Kari Jegerstedt, Oda Vige Helle, Eivind Riise Hauge og Marie Amdam leder møtene. Denne uken ble det innført nye regler for passfoto.


Dermed er briller og skjulte ører saga blott.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg